Descripció

La Bajoca és una xarxa de 5 grups de consum locals del Camp de Tarragona, als municipis de Valls, Reus, Vila-seca, La Canonja i Tarragona. Els seus socis s’autoabasteixen de tot tipus de productes ecològics, de proximitat i/o amb criteris socials, principalment alimentaris, a través de comandes setmanals. Té botiga física oberta al públic a Valls.

Serveis

 • Alimentació
  • Abastiment i distribució de productes alimentaris ecològics i de proximitat per a les persones sòcies consumidores, a domicili i a la botiga de Valls.

Forma jurídica
Associació

Xarxes en les que participa
Pam a Pam, Casals i Ateneus dels Països Catalans, La Titaranya SCCL.

Balanç social
No

Telèfons
626511184

DireccióC/ Carnisseria 23 43800 Valls (Alt Camp)

Entitats relacionades

 • AlimentacióCures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  3er sector

  És una entitat social sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, que des de l’any 1983 treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, amb problemàtiques relacionades amb la salut mental, i/o en situació o risc d’exclusió social.

 • AlimentacióRestauració, hostaleria i turisme

  La Cooperativa de Falset Marçà (DO Montsant) és el resultat de la fusió entre les cooperatives de Marçà i de Falset, dos pobles veïns separats tan sols per 3 quilòmetres a la part meridional de la comarca del Priorat. La producció de vins i olis de qualitat és la seva principal activitat.

 • Alimentació

  Les cooperatives agràries de Catalunya s’organitzen entorn a la seva Federació (FCAC), entitat que treballa per potenciar el creixement i la competitivitat del sector cooperatiu agroalimentari, un compromís que ha fet extensiu al conjunt de la població agrària i el món rural.

 • AlimentacióCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Els Corremarges treballem per la recuperació i difusió dels usos populars de la vegetació. Fem recerca en etnobotànica i organitzem xerrades, passejades i tallers per a tots els públics. Som recol·lectors i elaborem conserves amb fruits silvestres o oblidats. Assessorem entitats públiques i privades en la utilització de la vegetació local.

 • AlimentacióLogística i distribució

  3er sector

  És una cooperativa agroalimentària formada per setze productors artesans de la Conca de Barberà. Fet a La Conca neix arrel del sentiment comú de donar valor i veu a l’artesania agroalimentària de la nostra terra, és a dir, als productes de proximitat elaborats amb les nostres pròpies mans.

 • Alimentació

  És una cooperativa que treballa per la integració laboral i la inserció social de joves en situació de risc, en particular joves migrats sols. Ho fa mitjançant La Ganxeta, una foodtruck de venda ambulant d’alimentació i begudes.

 • Alimentació

  És una associació de consumidores amb seu a Montblanc que s’organitza per comprar de forma conjunta, directament a productores agroecològiques locals.

 • Alimentació

  Kunkay ha nascut per millorar el benestar i la qualitat de vida dels animals de companyia a través de la nutrició. Ofereix suplements nutricionals basats en el rigor científic, lliures de fàrmacs, i formulats amb principis actius naturals per a gossos i gats.

 • AlimentacióConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  L’Aresta som una cooperativa que treballem per la sostenibilitat i la transformació social a partir del desenvolupament de l’agroecologia, la sobirania alimentaria, l’economia social, solidària i feminista, mitjançant pràctiques de cooperació social i autogestionàries.

 • AlimentacióComerçConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  És una cooperativa de serveis que neix per facilitar i fomentar el desenvolupament dels petits projectes agroecològics de Bràfim i rodalies. Les instal·lacions de la cooperativa integaren: obrador de transformació i envasat, magatzem en sec i en fresc, sala d’envasat i decantat d’oli d’oliva, coworking i botiga.