Descripció

És una associació de consumidores que s’organitzen per comprar de forma conjunta, directament a productores agroecològiques locals.

Serveis

  • Alimentació
    • S’organitza en col·lectiu per a la compra col·lectiva d‘aliments agroecològics locals mitjançant l‘autoorganització i la participació voluntària en el projecte. Realitza també actes de divulgació o sensibilització i dinars populars per a l‘autofinançament.

Forma jurídica
Associació sense ànim de lucre

Àmbit territorial
Conca de Barberà

Xarxes en les que participa
Xarxa de Casals i Ateneus dels Països Catalans, Coopcamp

Balanç social
No

Web

Telèfons

Direcció
C/ Pintor Potau, 5 43400 Montblanc (Conca de Barberà)

Entitats relacionades

  • AlimentacióCures i serveis a les persones

    APRODISCA és una entitat social sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, que des de l’any 1983 treballa de forma incansable per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, amb problemàtiques relacionades amb la salut mental, i/o en situació o risc d’exclusió social. Compta amb una llarga trajectòria en la promoció i la gestió de recursos i programes innovadors en l’àmbit de la integració social i laboral de les persones amb un grau més elevat de vulnerabilitat.

    Anar a la fitxa
  • AlimentacióCultura i oci

    L’associació Arrels d’Aigua promou el consum conscient, ecològic i de proximitat, així com activitats culturals a Santes Creus, i tallers, mercats d’intercanvi, vermuts musicals, jam sessions, etc.

    Anar a la fitxa
  • AlimentacióCultura i ociEducació, recerca i divulgació

    Corremarges treballa per a la recuperació i difusió dels usos populars de la vegetació. Fa recerca en etnobotànica i organitza xerrades, passejades i tallers per a tots els públics. Són recol·lectores, i elaboren conserves amb fruits silvestres o oblidats. Assessoren a entitats públiques i privades en la utilització de la vegetació local.

    Anar a la fitxa
  • AlimentacióLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

    És una cooperativa agroalimentària formada inicialment per catorze productors artesans de la Conca de Barberà. Fet a La Conca neix arran del sentiment comú de voler donar valor i veu a l’artesania agroalimentària de la terra, és a dir, als productes de proximitat elaborats amb les pròpies mans.

    Anar a la fitxa
  • Alimentació

    Grup de consum agroecològic vinculat a l’Ateneu Arbocenc de l’Arboç que té per objectiu alimentar-se de productes ecològics i de proximitat mitjançant el consum organitzat i conscient.

    Anar a la fitxa
  • AlimentacióConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióLogística i distribució

    La Bajoca és una xarxa de 5 grups de consum locals del Camp de Tarragona, situats als municipis de Valls, Reus, Vila-seca, La Canonja i Tarragona. Les seves sòcies s’autoabasteixen de tot tipus de productes ecològics, de proximitat i/o amb criteris socials, principalment alimentaris, a través de comandes setmanals.

    Anar a la fitxa
  • AlimentacióEducació, recerca i divulgació

    Les garrofes és un grup de persones que s’ha organitzat per consumir productes agroecològics i de proximitat que s’autogestiona de forma col·lectiva i assembleària. Treballa també per la difusió i foment de l’agroecologia.

    Anar a la fitxa
  • Alimentació

    Kunkay ha nascut per millorar el benestar i la qualitat de vida dels animals de companyia a través de la nutrició. Ofereix suplements nutricionals basats en el rigor científic, lliures de fàrmacs, i formulats amb principis actius naturals per a gossos i gats.

    Anar a la fitxa
  • AlimentacióConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

    L’Aresta és una cooperativa que treballa per la sostenibilitat i la transformació social a partir del desenvolupament de l’agroecologia, la sobirania alimentària i l’economia social, solidària i feminista, mitjançant pràctiques de cooperació social i autogestionàries.

    Anar a la fitxa
  • Alimentació

    Cooperativa en forma d’empresa familiar democràtica i de territori que genera ocupació i facilita l’arrelament de les persones joves al món rural mitjançant l’elaboració i distribució de formatges 100% cabra i derivats.

    Anar a la fitxa