Aquest estiu s’ha inaugurat a Torredembarra la pastisseria del Raconet Artesà de la Torre SCCL, la primera cooperativa constituda arran de l’assessorament de CoopCamp.

La Miryam i la Marta són mare i filla i ara també sòcies d’una cooperativa. Propietàries i treballadores d’El Raconet Artesà, han apostat per la seva idea i ho han fet unint forces i posant sobre la taula els ingredients imprescindibles per emprendre: voluntat, perseverança i molta il·lusió.

Per què vau decidir emprendre, Miryam?
Jo vaig ser des del primer moment la promotora de la idea, portava 5 anys sense treballar i vaig decidir prendre la iniciativa. Per a mi emprendre ha estat l’oportunitat d’incorporar-me al mercat laboral. Ja tenia experiència en el sector de la pastisseria i em vaig animar a buscar companys de viatge per Internet, vaig posar un anunci per crear la cooperativa i vaig tenir molta bona resposta. No obstant això, amb el desenvolupament del projecte vaig aprendre que no és tan fàcil trobar companys de viatge quan vols obrir un negoci, a la gent li espanta emprendre. Finalment afrontem l’inici del projecte la meva filla i jo i seguim buscant aquest tercer company de viatge.

Continua l’entrevista en aquest Link:

https://www.formacioitreball.org/el-raconet-artesa-qui-va-dir-que-no-es-podia/