La formació es durà a terme durant el mes d’abril a l’edifici de REDESSA a Reus i els interessats a participar-hi s’hi poden inscriure gratuïtament.

L’Ateneu Cooperatiu del Camp incorpora els itineraris formatius als serveis d’assessorament que ja ofereix actualment. L’acompanyament a les persones o entitats que desitgin consolidar un projecte i constituir-se en cooperativa és un dels objectius de CoopCamp, que forma part d’una xarxa de catorze ateneus impulsada des del programa aracoop del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Més enllà de l’atenció individual, l’Ateneu ha decidit implementar els itineraris de formació, que permeten fer un seguiment més continuat dels casos atesos, així com donar a conèixer les bases del cooperativisme i l’economia social als individus o col·lectius interessats en les mateixes.

El mes d’abril donarà pas al segon itinerari d’aquest any, “Consolidem-nos!”, que està pensat per treballar la consolidació dels projectes ja iniciats. L’objectiu general del curs és construir un pla estratègic que permeti la consolidació de projectes ja existents dins de l’economia cooperativa, social i solidària. Ambdues jornades tenen una orientació pràctica.

Els objectius específics de l’activitat són definir el procés de construcció d’un Pla estratègic més adient per a cadascuna de les entitats i els seus projectes i/o activitats, Facilitar estratègies, processos i eines específiques pel projecte de forma coherent amb els valors de l’economia social i solidària, definir les variables crítiques i els objectius a assolir i enfortir l’entitat per a la gestió dels projectes, on les persones en són la base fonamental.

Les sessions col·lectives es celebraran el divendres 13 d’Abril de les 16:00 h a les 20:30 h i el dissabte 14 d’Abril de les 09:00 h a les 13:30h i de 15:00 h a 19:00 h. Totes dues tindran lloca a la seu de Redessa Reus (Camí de Valls, 81-87).

També es poden concretar sessions individuals a programar.

La formació és de caràcter gratuït, prèvia inscripció de les participants a través del següent enllaç: https://coopcamp.cat/esdeveniment/itinerari-c-1a-sessio/