Aquest dimecres dia 11 d’abril a les 19:00 h es presentarà el mapa de l’economia solidària del Camp de Tarragona al local del Casal Sageta de Foc de Tarragona. La presentació anirà a càrrec de  la organització Setem. Amb la col·laboració de l’Ateneu Cooperatiu del Camp, la XES (Xarxa d’Economia Soludària) i l’Ajuntament de Tarragona.

SETEM Catalunya està elaborant amb CoopCamp el diagnostic de l’economia solidària al Camp de Tarragona. També s’encarrega de detectar les bones pràctiques entre les empreses i iniciatives entrevistades, que treballen amb els criteris d’economia solidària. Tota aquesta informació es va fent pública al mapa Pam a Pam de l’Economia Solidària. https://pamapam.org/ca/directori-de-punts

Dins del mapa del Camp de Tarragona hi trobem diverses entitats i organitzacions com la cooperativa de treball Punt d’accés, l’Escola de Suport Complementari i Acompanyament L’Escac, Subalterna Serigrafia, la Societat cooperativa d’ensenyament Submarí Lila, la cooperativa de jardineria Entra!, Insta Serveis Jurídics o la cooperativa de músics Contrapunt, entre d’altres.

L’acte comptarà també amb una formació per a noves activistes que vulguin formar part de l’economia social i solidària o per persones interessades en conèixer les iniciatives d’aquest tipus d’economia i de projectes.