Les formacions es duran a terme durant els mesos de novembre i desembre a l’edifici de REDESSA a Reus i els interessats a participar-hi s’hi poden inscriure gratuïtament.

L’Ateneu Cooperatiu del Camp torna a programar un nou itinerari formatiu aquesta tardor. L’acompanyament a les persones o entitats que desitgin emprendre un projecte i constituir-se en cooperativa és un dels objectius de CoopCamp, que forma part d’una xarxa de catorze ateneus impulsada des del programa aracoop del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Més enllà de l’atenció individual, l’Ateneu ha decidit implementar els itineraris de formació, que permeten fer un seguiment més continuat dels casos atesos, així com donar a conèixer les bases del cooperativisme i l’economia social als individus o col·lectius interessats en les mateixes.

L’itinerari “Engeguem el nostre projecte!”, vol proporcionar a les persones interessades les eines necessàries per tal de construir un pla d’empresa que permeti el llançament de projectes dins de l’economia cooperativa, social i solidària i assessorar les  entitats que desitgin incorporar aquests valors als seus projectes. Està previst que, durant les formacions, es treballi sobre la definició del procés de construcció d’un pla d’empresa adient per a cadascuna de les organitzacions i els seus projectes i/o activitats i s’explori quines són les estratègies, processos i eines específiques que han de permetre que l’entitat integri la dinàmica de l’economia cooperativa, social i solidària en el seu funcionament.

Les formacions són de caràcter gratuït, prèvia inscripció de les participants a través dels següent enllaç: https://coopcamp.cat/itinerari-e-engeguem-el-nostre-projecte-novembre-2018/ En aquest enllaç també hi podeu trobar el programa complert de l’itinerari i la distribució de les diverses sessions.