Adreçat a: Graduats socials, gestors administratius, assessors d¿empresa, emprenedors, cooperativistes i tothom interessat en aprofundir en les característiques diferencials de la gestió d’una cooperativa.

Objectius: Aconseguir un ampli nivell de coneixement en relació a l’estructura legal de les societats cooperatives i altres EES, en els drets i obligacions dels seus socis i partícips, en els trets característics de la fiscalitat, els temes laborals, i la gestió de la cooperatives i altres EES. – Considerar el paper exercit pels ateneus cooperatius en les EES.

Dates:del 24/04/2019 al 18/06/2019

Horari: Primer dia dimecres 24 d’abril. Setmanalment dilluns i dimarts de 16.00 a 20.00 h.

Temari: http://www.fundacio.urv.cat/especialitzacio_en_dret_i_gestio_de_cooperatives_i_altres_entitats_d_economia_social_ees/of/ca/CDGODA-A1-2019-1/temari

Més informació i inscripcions: http://www.fundacio.urv.cat/especialitzacio_en_dret_i_gestio_de_cooperatives_i_altres_entitats_d_economia_social_ees/of/ca/CDGODA-A1-2019-1/inscrip

DOSSIER DEL PROGRAMA FORMATIU:

CDGODA-A1-2019-1-ca