El Museu de la Vida Rural ha acollit aquest divendres el taller “El timó de l’empresa sostenible”, un projecte de la Cooperativa Germinando que ha arribat a l’Espluga de la mà de l’Ateneu CoopCamp.

La sessió, de 4 hores de durada, ha anat a càrrec de Julia Del Valle, coordinadora de l’Àrea d’agroecologia i territori de Germinando, i Paula Ortiz, coordinadora de l’Àrea d’Emprenedoria de Germinando. El taller ha comptat amb la participació de 25 persones, l’aforament màxim que s’havia previst.

D’entrada, les dues ponents han explicat el funcionament de la seva cooperativa, des d’una perspectiva feminista. De forma visual, el taller ha donat a conèixer el concepte de timó a l’empresa, un sistema organitzatiu que és sostingut per totes les persones que formen l’engranatge del projecte. A través d’aquesta premissa, els participants han pogut conèixer noves eines de gestió de les branques econòmiques, de recursos humans i la més personal.

La segona part del taller s’ha desenvolupat en petits grups on s’han treballat diverses dinàmiques i s’han posat a debat les estratègies i eines plantejades en cada àmbit. Finalment, la proposta ha tancat amb la posada en comú i revisió de les experiències dels assistents.

https://www.infocamp.cat/empreses/item/26846-la-cooperativa-germinando-mostra-a-l-espluga-noves-eines-de-gestio-des-d-una-perspectiva-feminista 

https://www.esplugafmradio.info/blog/2019/02/22/germinando-apropa-a-lespluga-noves-eines-per-gestionar-projectes/