Es realitzaran dues sessions formatives, a Montblanc i el Vendrell, per aprofundir en la gestió econòmica de les Associacions sense ànim de lucre.

 Des de l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona (CoopCamp) organitzen la sessió formativa La gestió econòmica de les associacions. Una formació que tindrà lloc el dia 3 de juny a Montblanc i el dia 11 de juny a El Vendrell. L’objectiu de la sessió és oferir formació sobre com portar la gestió econòmica i laboral i quines obligacions fiscals tenen les Associacions sense ànim de lucre.

Les formació es dividirà en cinc grans blocs: el marc legal de les associacions, el marc normatiu i gestió comptable, el marc normatiu i gestió fiscal, les diferències entre l’associació i la cooperativa I en quins casos encaixa un transformació de l’entitat en cooperativa. S’abordaran temes com l’IVA, l’Impost de Societats, l’IRPF o la contractació laboral.

La sessió serà a càrrec de Col·lectiu Ronda.

La sessió del 3 de juny a Montblanc tindrà lloc de les 19:00 h a les 21:00 h a  Concactiva (al carrer de Daroca), mentre que la sessió de l’11 de juny al Vendrell tindrà lloc entre les 19:00 h i les 21:00 h a la Sala d’Actes de l’Eina Espai Empresarial (Camí Reial, 13-17).

Ambdues formacions són gratuïtes però és necessària la inscripció prèvia de les participants, en enllaç per a la sessió del Vendrell i en aquest enllaç per a la sessió de Montblanc.