La trobada comptarà des de les 10:00 h amb una fira de productes de proximitat i un espai de presentació de projectes productius

L’ermita de la Foia, a Cabacés, serà l’escenari aquest dissabte 8 de juny de la II EcoTrobada del Priorat, organitzat per Xarxaeco de Tarragona, l’Ecoxarxa del Priorat, Prioritat (Fòrum Agrari), CoopCamp i la Comissió de paisatge i sostenibilitat. La trobada comptarà, des de les 10h, amb una fira de productes de proximitat i un espai de presentació de projectes productius per posar en contacte productores i consumidores. L’objectiu és donar a conèixer i fomentar la pràctica de l’economia solidària i el cooperativisme per començar a teixir una xarxa a la comarca que faciliti l’intercanvi de béns i serveis de proximitat i donar suport a petits projectes respectuosos amb l’entorn que estan naixent.

La programació també inclou activitats infantils durant tot el dia i espectacles com els de Cecília Panisello o les Acrobàcies d’Isa i Elena. També tindran lloc algunes xerrades, com el que durà a terme l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona (CoopCamp) sota el títol Alternatives de consum en economia social, solidària i cooperativa. També s’hi comptarà amb la conferència Moneda Social, d’Ecoxarxa Tarragona, o SPG. Sistemes participatius de garantia, a càrrec de Xarxa Lauradora i Ecollaures. Les assistents també podran gaudir del dinar popular per 5€ el tiquet i 1€ les postres.

La trobada encara resta oberta a acollir participants com a productores o entitats que vulguin formar part de la fira, així com a artistes o persones que vulguin aportar el seu gra de sorra amb alguna activitat per la canalla. Només serà necessària la comunicació a través del correu priorat@xarxaeco.org.