La sessió comptarà amb l’experiència de la cooperativa i antiga associació Dignidart

L’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona (CoopCamp) ha organitzat per al proper dijous 19 de setembre a Cambrils la sessió formativa La gestió econòmica de les associacions. L’objectiu de la sessió és oferir formació sobre com portar la gestió econòmica i laboral i quines obligacions fiscals tenen les Associacions sense ànim de lucre. A més, també s’aprofundirà en la possibilitat de crear una cooperativa per tal de gestionar aquesta activitat econòmica.

Les formació es dividirà en cinc grans blocs: el marc normatiu i gestió comptable, el marc normatiu i gestió fiscal, les diferències entre l’associació i l’opció de transformació a cooperativa. En aquests blocs s’abordaran temes com l’IVA, l’Impost de Societats, l’IRPF o la contractació laboral a través de Col·lectiu Ronda. Ja en un cinquè es comptarà amb la intervenció d’Amanda Pérez, sòcia fundadora de Dignidart, per explicar l’experiència d’aquesta cooperativa que funcionava anteriorment com associació i que es dedicada al disseny de productes de regal i complements amb un clar compromís social.

La sessió tindrà lloc entre les 18:30 h i les 20:30 h a la Torre del Llimó, al carrer Creus número 37-39 de Cambrils. La formació és gratuïta però és necessària la inscripció prèvia de les participants, al següent enllaç: https://bit.ly/2klA3z3