Informació, recursos i preguntes freqüents

Tot i la situació generada per la crisi de la Covid-19, a l’Ateneu no hem aturat l’activitat i restem disponibles per a consultes on-line i per treballar, en la mesura del possible, de forma telemàtica. Aquí trobareu el contacte segons la vostra comarca.

Els Ateneus Cooperatius ens estem adaptant a les noves necessitats de les cooperatives i iniciatives de l’economia social arran de la Covid-19. Ens podeu explicar quines necessitats formatives i d’assessorament teniu i informar de nous productes i serveis que estigueu emprenent per adaptar-vos a aquesta nova situació. En farem difusió des dels canals de comunicació de CoopCamp.

Recursos

La Xarxa d’Ateneus de Catalunya hem recollit algunes respostes en relació a mesures urgents per fer front a l’impacte econòmic del COVID-19 que pugueu tenir:

  • Mesures laborals, fiscals, etc. que es van adoptant per a fer front a la situació de confinament degut a la pandèmia de la Covid-19 i les seves afectacions econòmiques i socials.
  • Mesures post confinament encaminades a pal·liar els efectes de la Covid-19 i a ajudar a la reactivació econòmica
  • Preguntes Freqüents en relació a mesures aprovades per les diferents administracions en relació a la Covid-19 i que poden tenir implicacions pel sector cooperatiu català.

Formacions

La proposta de tallers formatius de CoopCamp s’ha adaptat a la nova situació per tal que pugueu seguir adquirint recursos, ara en línia. Per això, no deixeu de consultar l’agenda d’activitats. Us animem a aprofitar aquest moment per ampliar els vostres coneixements!

Confiem en poder tornar a la normalitat i a veure’ns les cares aviat.
Ànims. Cuidant-vos a vosaltres, ens cuideu a totes!