Mesures especials en relació a la crisi del COVID-19

Atesa la situació d’emergència provocada pel virus SARS-CoV-2 i seguint les recomanacions i les mesures de prevenció adoptades per les diferents administracions competents, AJORNEM les activitats previstes de CoopCamp per a les properes setmanes fins a nou avís. 

Per tal de resoldre els màxims dubtes possibles en relació a mesures urgents per respondre a l’impacte econòmic del COVID-19 que pugueu tenir, la Xarxa d’Ateneus de Catalunya hem recollit algunes de les respostes en aquest document.

Durant aquests dies, l’Ateneu no s’atura i restem disponibles per a consultes on-line i per treballar, en la mesura del possible, de forma telemàtica. Aquí trobareu el contacte segons la vostra comarca.

A més a més, hem habilitat aquest formulari perquè ens pugueu dir quines necessitats formatives i d’assessorament teniu respecte la nova situació creada pel COVID-19. També ens podeu informar de nous productes i serveis que estigueu emprenent per adaptar-vos a aquesta nova situació, amb l’objectiu de fer-ne difusió des dels canals de comunicació de CoopCamp

Confiem en poder tornar a la normalitat i a veure’ns les cares aviat.
Ànims a totes les persones confinades.

Cuidant-vos a vosaltres, ens cuideu a totes!