Seguint les indicacions marcades per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona de no convocar esdeveniments que puguin superar l’assistència de més de 50 persones, ens veiem amb la responsabilitat d’anul·lar la 3a edició de la Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona prevista pel proper 6 de juny. Tornarem l’any vinent amb més energia que mai!

La Fira de l’Economia Solidària del Camp de Tarragona (FESCT) és la gran cita que reuneix al moviment de les economies transformadores de tot el territori! Els dos primers anys s’ha celebrat a la plaça Corsini de Tarragona, just davant del Mercat Central i ha comptat amb nombroses participants i assistents. Durant la jornada també s’hi programen taules rodones, estands d’iniciatives d’ESS, tallers, jocs per a infants…

En l’edició anterior es va comptar amb una quarantena d’entitats participants. L’objectiu de la Fira és donar a conèixer què és l’economia social i solidària i visibilitzar totes aquelles iniciatives econòmiques del territori que estan treballant per posar la vida al centre i amb una voluntat transformadora. Es tracta de la trobada de referència de l’Economia Social i Solidària al sud de Catalunya tant per les cooperatives com per a totes aquelles persones que volen sumar-se per fer dels nostres pobles i ciutats, un lloc on valgui la pena viure, relacionar-se, emprendre i treballar.

Estem convençudes que la celebració de la 3a edició arribarà amb més força que mai. Per qualsevol altre dubte relacionat amb l’esdeveniment, podeu contactar amb l’organització a: pedro.redondo@coopcamp.cat (Pedro Redondo).