RESERVA’T LA DATA: 3a Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona (FESCT)

Arriba la 3a Fira de l’Economia Solidària del Camp de Tarragona (FESCT), la gran cita que reuneix al moviment de les economies transformadores de tot el territori! Serà el dissabte 6 de juny, a la plaça Corsini de Tarragona, just davant del Mercat Central. Durant la jornada hi haurà programades taules rodones, estands d’iniciatives d’ESS, tallers, jocs per a infants… RESERVEU-VOS LA DATA! 

L’any passat es va comptar amb una quarantena d’entitats participants. Aquesta 3a edició segueix donant a conèixer què és l’economia social i solidària i visibilitzant totes aquelles iniciatives econòmiques del territori que estan treballant posant la vida al centre i amb una voluntat transformadora. D’aquesta manera, segueix caminant cap a l’objectiu d’esdevenir la trobada de referència de l’Economia Social i Solidària al sud de Catalunya i de convertir aquest esdeveniment en una data fixe en el calendari tant per les cooperatives com per a totes aquelles persones que volen sumar-se per fer dels nostres pobles i ciutats, un lloc on valgui la pena viure, relacionar-se, emprendre i treballar. Properament es farà públic tot el programa d’activitats d’aquesta jornada.

Inscriure’s a la 3a FESCT

Totes aquelles entitats que, amb el vostre dia a dia, feu possible que una altra economia ja existeixi, us animem a formar part d’aquest esdeveniment, omplint el següent formulari:

INSCRIU-TE

Participar de la fira no suposa cap cost . Podreu disposar d’una carpa, una taula i cadires per facilitar-vos la vostra participació. Per qualsevol altre dubte podeu contactar amb l’organització a: pedro.redondo@coopcamp.cat.