Adaptar-se per fer front al COVID-19

Esteu adaptant els vostres productes i serveis a la realitat de confinament que s’ha decretat? Teniu necessitats de formació i assessorament per adaptar-vos-hi? Des de Coopcamp posem els nostres recursos comunicatius i d’acompanyament al vostre servei.

Ompliu aquest formulari i contactarem amb vosaltres!

Hi ha algunes cooperatives que ja s’han adaptat! Us ho expliquem a continuació:

>> L’escola de música cooperativa Contrapunt s’adapta al covid19 amb un pla de treball en línia pels alumnes, flexibilitzant calendaris i quotes.

>> La cooperativa de telefonia i internet Punt d’Accés facilita el teletreball i el #joemquedoacasa regalant 5GB als seus clients durant els mesos de març i abril i ofereixen la possibilitat de flexibilitzar els pagaments per aquelles persones que tinguin dificultats econòmiques en les properes setmanes.

>> Els productors agroecològics s’organitzen per poder vendre els seus productes davant el tancament de menjadors escolars i restauració per a productors i consumidors.

>> Els grups i cooperatives de consum com La Bajoca i El Brot continuen la seva activitat d’abastiment alimentari, prenent mesures de protecció.

>> La cooperativa Milmans, segueix oferint els seus serveis de forma online i per telèfon, però posant especial èmfasi en resoldre dubtes sobre les possibilitats que tenen les empreses davant d’aquesta situació excepcional (tant en l’àmbit econòmic com en el laboral) i de les conseqüències per a les seves persones treballadores. A més a més, al seu blog hi trobareu articles amb informació sobre la situació actual que poden ser del vostre interès.

>> Kaykun Care manté la seva activitat durant aquestes setmanes de confinament i garanteix el provisionament a les clíniques veterinàries i punts de venda habitual. Consulteu-ho a la seva web. Per a les famílies que esteu confinades amb animals de companyia, Kaykun Care us proposa “Mindkun” una solució nutracèutica per l’equilibri anímic i comportamental indicat per situacions com els canvis de rutina, falta d’espai físic, absència d’activitat o estimulació ambiental, afavorint l’estat de calma i benestar, com també induint el son.

>> Sostre Cívic està treballant en un protocol per fer esdeveniments online a partir del mes d’abril (presentacions de documents i guies), a banda de seguir assessorant a particulars i grups de forma telemàtica. A més a més, posa a disposició la seva biblioteca amb lectures per aprendre sobre el model d’habitatge cooperatiu.

>> Eixam Arquitectures ha creat uns jocs gratuïts a través de les xarxes amb diferents consells per a fer més divertits i saludables els dies de confinament a casa. Ofereixen assessorament personalitzat per adaptar la vostra llar i convertir-la en un espai de treball, en un gimnàs, en una escola…  També han creat espais virtuals amb vídeotrucades per poder seguir atenent d’una forma propera. 

>> El Far Cooperatiu dona suport a projectes socials i solidaris que vegin afectada la seva activitat pel confinament. Proposa cercar noves aliances que enforteixin els projectes, dissenyar campanyes de sensibilització i captació de suports, crear materials comunicatius i donar idees creatives per reconduir l’activitat. Per a projectes amb impacte social s’ofereix a cercar la fórmula econòmica que encaixi millor a totes les parts. 

>> Muxakombuxa és una cooperativa nova que es dedica a l’elaboració i comercialització de Kombuxa, un producte alt en probiòtics que ajuda a estabilitzar el sistema immunològic. Durant aquest confinament realitzen entregues a domicili i permeten fer encàrrecs online. Aviat les trobareu al seu web.