Esteu adaptant els vostres productes i serveis a la realitat de confinament que s’ha decretat? Teniu necessitats de formació i assessorament per adaptar-vos-hi? Des de Coopcamp posem els nostres recursos comunicatius i d’acompanyament al vostre servei.

Ompliu aquest formulari i contactarem amb vosaltres!

Hi ha algunes cooperatives que ja s’han adaptat! Us ho expliquem a continuació:

>> L’escola de música cooperativa Contrapunt s’adapta al covid19 amb un pla de treball en línia pels alumnes, flexibilitzant calendaris i quotes.

>> La cooperativa de telefonia i internet Punt d’Accés facilita el teletreball i el #joemquedoacasa regalant 5GB als seus clients durant els mesos de març i abril i ofereixen la possibilitat de flexibilitzar els pagaments per aquelles persones que tinguin dificultats econòmiques en les properes setmanes.

>> Els productors agroecològics s’organitzen per poder vendre els seus productes davant el tancament de menjadors escolars i restauració per a productors i consumidors.

>> Els grups i cooperatives de consum com La Bajoca i El Brot continuen la seva activitat d’abastiment alimentari, prenent mesures de protecció.

>> La cooperativa Milmans, segueix oferint els seus serveis de forma online i per telèfon, però posant especial èmfasi en resoldre dubtes sobre les possibilitats que tenen les empreses davant d’aquesta situació excepcional (tant en l’àmbit econòmic com en el laboral) i de les conseqüències per a les seves persones treballadores. A més a més, al seu blog hi trobareu articles amb informació sobre la situació actual que poden ser del vostre interès.

>> Kaykun Care manté la seva activitat durant aquestes setmanes de confinament i garanteix el provisionament a les clíniques veterinàries i punts de venda habitual. Consulteu-ho a la seva web. Per a les famílies que esteu confinades amb animals de companyia, Kaykun Care us proposa “Mindkun” una solució nutracèutica per l’equilibri anímic i comportamental indicat per situacions com els canvis de rutina, falta d’espai físic, absència d’activitat o estimulació ambiental, afavorint l’estat de calma i benestar, com també induint el son.

>> Sostre Cívic oferirà, a partir d’aquest d’abril, presentacions telemàtiques de nous documents i guies generades durant l’últim curs (ho publicaran a través de les seves xarxes socials), a banda de seguir assessorant a particulars i grups de forma telemàtica. A més a més, posa a disposició la seva biblioteca amb lectures per aprendre sobre el model d’habitatge cooperatiu.

>> Eixam Arquitectures ha creat uns jocs gratuïts a través de les xarxes amb diferents consells per a fer més divertits i saludables els dies de confinament a casa. Ofereixen assessorament personalitzat per adaptar la vostra llar i convertir-la en un espai de treball, en un gimnàs, en una escola…  També han creat espais virtuals amb vídeotrucades per poder seguir atenent d’una forma propera. 

>> El Far Cooperatiu dona suport a projectes socials i solidaris que vegin afectada la seva activitat pel confinament. Proposa cercar noves aliances que enforteixin els projectes, dissenyar campanyes de sensibilització i captació de suports, crear materials comunicatius i donar idees creatives per reconduir l’activitat. Per a projectes amb impacte social s’ofereix a cercar la fórmula econòmica que encaixi millor a totes les parts. 

>> Muxakombuxa és una cooperativa nova que es dedica a l’elaboració i comercialització de Kombuxa, un producte alt en probiòtics que ajuda a estabilitzar el sistema immunològic. Durant aquest confinament realitzen entregues a domicili i permeten fer encàrrecs online. Aviat les trobareu al seu web.

>> Museu de la Vida Rural: ofereix propostes culturals de forma telemàtica, sobretot conferències i xerrades que es van realitzar al museu i que ara estan en obert al seu canal de Youtube. Estan encarades a entretenir i aprendre sobre temes com la contaminació lumínica, les causes i conseqüències de la riuada al Francolí, propostes artístiques vinculades a la cultura per la sostenibilitat… 

>> Icaria Cooperativa: ofereix dinamitzacions juvenils (amb adaptacions) i la dinamització de la biblioteca de Castellvell mitjançant les xxss. Per al públic jove, a través dels canals de les institucions/administracions, ofereixen una agenda molt complerta que va des de suport emocional, acompanyament a l’estudi, etc. És gratuït i es fa a través de videotrucada en grup i individual.

>> Teatre Espai, malgrat ha hagut de tancar les seves instal·lacions i anul·lar totes les activitats de teatre, cursos, tallers, xerrades… Han animat a les persones usuàries a treballar (assajar) des de casa. Mantenen el contacte i en fan difusió a través de les xarxes.

>> La Conca 5.1 ha iniciat una tasca de difusió de productors i persones que treballen amb productes de proximitat, així com d’articles de valor afegit sobre diverses crisis i emergències que vivim. Els podreu trobar al seu web. A més a més, manté la convocatòria de les dues activitats principals de l’entitat, i amb un programa de luxe: 7a edició del cicle de debats Visions 5.1 i 5a edició de la Festa Nit 5.1

>> Fet a la Conca malgrat ha hagut de tancar la botiga que té a Poblet, ha adaptat la seva pàgina web amb un apartat de botiga online per poder seguir donant servei.

>> Agrícola de Barberà, durant aquest temps de confinament, obre la botiga només els caps de setmana i algun dia entre setmana per seguir abastint les persones sòcies i la gent del poble.