Aquestes gestories i professionals han participat de la formació contínua sobre l’Economia Social i Solidària i la fórmula cooperativa que ha impartit l’Ateneu

Un total de 5 gestories del Camp de Tarragona han rebut el segell “Aquí assessorem l’economia social” després d’haver realitzat una formació específica, el setembre passat, organitzada per l’Ateneu CoopCamp. El segell les acredita com a empreses que estan formades en la gestió de projectes de l’economia social.

Trobar consultories especialitzades era una demanda que fa temps que feia el sector del cooperativisme a l’Ateneu CoopCamp per poder resoldre millor les seves necessitats. Només al Camp de Tarragona, els darrers 4 anys s’han creat més de 40 nous projectes cooperatius.

Organitzar l’itinerari formatiu i donar eines a les gestories ha permès comptar ara amb una cartera de 5 empreses especialitzades en economia social que poden oferir un servei de gestió i suport a l’administració d’empreses cooperatives. Elles són:

La iniciativa del segell “Aquí assessorem l’economia social” és una proposta impulsada per la Xarxa d’Ateneus Cooperatius de Catalunya.