L’Ateneu CoopCamp ofereix acompanyament per poder-s’hi presentar

Què és ACOL?

La convocatòria de subvencions de la Línia ACOL (SOC-TRFO-ACOL) va dirigida a les persones migrades en situació administrativa irregular. L’objectiu és que obtinguin una autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals d’arrelament social i que puguin subscriure un contracte de treball i realitzar una acció formativa, contribuint d’aquesta manera a la seva inserció sociolaboral.

Què se subvenciona?

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) subvenciona els contractes de treball de 12 mesos de durada i les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l’horari laboral. Podeu trobar més informació a la web oficial sobre la convocatòria.  

Qui pot demanar aquesta subvenció?

Les entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes amb centre de treball a Catalunya.

Qui són les persones destinatàries?

Les persones que obtinguin una autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals d’arrelament social i que compleixin els requisits específics establerts a la resolució de convocatòria. 

Com us podeu informar i assessorar?

Des de l’Ateneu CoopCamp volem promoure que entitats i administracions del Camp de Tarragona sol·licitin aquesta subvenció. Per això, us oferim: 

  • Una sessió informativa que farem el proper dilluns 20 de desembre a les 11h en format telemàtic (via Zoom) inscriviu-vos 
  • Assessorament individualitzat per resoldre els vostres dubtes i acompanyar-vos en el procés de sol·licitud així com una sessió de treball per resoldre tots els aspectes tècnics i possibles dubtes jurídics. En cas que estigueu interessades en rebre el nostre acompanyament, envieu un correu electrònic a acarbonell@formacioitreball.org (Ainhoa Carbonell).