L’Ateneu CoopCamp fa una crida a aquelles entitats que treballen amb joves en situació d’especial vulnerabilitat a derivar possibles persones candidates

L’Ateneu Cooperatiu CoopCamp impulsa un itinerari formatiu que neix de la Taula de Vulnerabilitats, desenvolupat per una de les entitats promotores, l’Escola de Suport Complementari i Acompanyament, L’ESCAC.

L’itinerari pretén millorar les competències personals i professionals associades a l’emprenedoria col·lectiva, a partir d’una idea o projecte emprenedor. De forma progressiva, es treballaran les diferents fases per estructurar-lo de forma correcta i valorar-ne la idoneïtat.

L’objectiu final no és tant la definició d’un projecte amb capacitat de ser implementat, sinó descobrir, desenvolupar i millorar l’habilitat i competència emprenedora en el marc de l’economia social i solidària.

El perfil dels joves als quals va dirigit l’itinerari és són joves entre 16 i 25 anys, en situació d’especial vulnerabilitat amb coneixement de la llengua Catalana i/o Castellana i preferentment que estiguin vinculades a les entitats de la Taula de Vulnerabilitats.

Les entitats interessades a derivar possibles persones candidates ho poden fer mitjançant el següent formulari d’inscripció: https://forms.gle/JbDmrSRw4MpsioPf8

Un cop rebuda la sol·licitud, s’assignarà dia i hora per a l’entrevista personalitzada. Un cop s’hagi acabat el procés de selecció, les persones admeses hauran de registrar-se a través de la pàgina web de CoopCamp per formalitzar la seva participació en l’itinerari.

El període d’inscripció restarà obert fins al dia 21 de maig.