L’exposició sorgeix arrel de la darrera publicació del quadern d’Opcions, “Davant el col·lapse. Imaginar, disputar i construir el futur” i alhora, celebra i commemora els 20 anys de la cooperativa i la seva tasca per promoure el consum conscient

Es podrà visitar durant la celebració de la Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona, el proper dissabte 15 dabril a la mateixa plaça Corsini, de 10 h a 15 h.

L’exposició consta de 12 plafons que aborden les causes del que anomenem col·lapse o crisi ecosocial. Partint del realisme ecològic, de l’evidència de l’augment de la temperatura, del declivi de la biodiversitat i de l’escassetat i exhauriment de matèries primeres, l’exposició convida a les persones visitants a pensar en el futur que ja és present i a buscar els camins per viure bé dins dels límits del planeta.

L’objectiu de l’exposició és sensibilitzar la societat sobre els problemes ambientals que ens afecten i promoure un consum conscient per contribuir a la preservació del planeta.

Apel·lant el discurs de l’esperança activa, aquesta exposició és una nova eina per practicar un consum més conscient i per generar una consciència crítica entorn la societat i el sistema en el qual vivim.