Serà el proper 13 de juliol a la Vall del Corb

El Camp de Tarragona i, concretament, Vallfogona de Riucorb, acollirà el 13 de juliol d’aquest any, la 5a edició de la FESS Rural.

La FESS Rural, el Festival de l’Economia Social i Solidària Rural va néixer el 2019 entre la Garrotxa i el Ripollès, com una iniciativa impulsada per activistes de l’ESS amb la intenció de crear un punt de trobada de les economies transformadores en l’àmbit rural. L’objectiu era demostrar que una nova manera de produir, distribuir i consumir des dels territoris rurals era possible.

La temàtica d’aquesta cinquena edició se centrarà en la lluita contra els macroprojectes que amenacen la vida rural.

L’organització de la FESS Rural es fa de forma autogestionada i s’estructura en diversos cercles de treball: comunicació; mercat ecosocial; cultura, tallers i música; continguts i cures i espais, menjar i logística.

Aquelles persones o entitats interessades a formar-ne part, podeu posar-vos en contacte amb hola@fessrural.cat.