El programa d’emprenedoria en cooperativisme de Reus ha donat el seu tret de sortida amb els sis projectes que han estat preseleccionats per aquesta segona edició del projecte. D’entre els sis projectes seleccionats, en trobem de gastronòmics, de gestió cultural o d’esdeveniments i de l’àmbit social, a través del mindfulness.

En una trobada a les instal·lacions de la regidoria d’Empresa, Formació i Ocupació, els projectes han rebut la primera sessió de formació i orientació per part dels tècnics de l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona, CoopCamp, on s’han posat en comú les seves iniciatives i les bases sobre les quals versaran les 25 hores d’assessorament que CoopCamp farà amb aquests projectes empresarials que es troben en una fase embrionària. Unes sessions que s’allargaran durant tot el mes de gener i febrer.

Al final de les sessions, entre totes les iniciatives participants, s’escolliran els tres projectes d’emprenedoria més desenvolupats i estratègics. El programa inclou un servei de mentoria permanent durant un any; disseny i acompanyament individualitzat amb experts de cada àmbit de gestió del projecte; assessorament per a la recerca d’espais i assessorament sobre fonts de finançament.

Els tres projectes que participaran en el programa d’incubació seran escollits per un jurat format per l’equip tècnic del Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament de Reus i de l’Ateneu Cooperatiu CoopCamp del Camp de Tarragona.