Els premis estan dirigits a l’alumnat de 4t d’ESO, de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior

Amb l’objectiu de despertar l’interès sobre projectes cooperatius entre la població més jove, la Fundació Roca i Galès i CoopCamp convoquem, per cinquè any consecutiu, els Premis als millors treballs sobre cooperativisme per a instituts del Camp de Tarragona.

Els premis distingeixen tres categories:

  • Premi al millor treball grupal de secundària sobre cooperativisme per l’alumnat de 4t d’ESO.
  • Premi al millor treball de recerca sobre cooperativisme per l’alumnat de Batxillerat.
  • Premi al millor treball de projecte sobre cooperativisme per l’alumnat de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior.

Els Premis volen reconèixer treballs, basats en casos reals, que facin referència al món cooperatiu del Camp de Tarragona i que per la seva importància, originalitat, implicacions o aportacions mereixen ser reconeguts especialment.

Els treballs han d’haver estat supervisats per un/a professor/a o tutor/a de la institució educativa on estigui matriculat/da l’estudiant, d’acord amb la normativa dels centres respectius. El treball haurà d’estar redactat en català.

Els premis als millors treballs estan valorats en 200 € per a la persona estudiant i es materialitzen en vals de compra de l’economia social i solidària del Camp de Tarragona. A més a més, el Centre educatiu al qual pertanyi, rebrà un premi en vals de compra valorat en 100 € (en compres a projectes d’economia social i solidària del Camp de Tarragona), una subscripció anual gratuïta a la Revista Cooperació Catalana i un exemplar de les dues últimes biografies de cooperativistes editades per la Fundació Roca i Galès.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 16 de juny i cal fer arribar els treballs i un vídeo curt del candidat/a explicant el projecte via correu electrònic a premis@rocagales.cat i a educacio@coopcamp.cat.

 

Premiades 1a edició (2019-20)

Premiades 2a edició (2020-21)

Premiades 3a edició (2021-22)

Premiades 4a edició (2022-23)