Es tracta d’una eina que vol facilitar el desplegament de l’Economia Social al Camp de Tarragona, així com la dinamització econòmica del territori

La Guia de Contractació Pública Socialment Responsable (CPSR) del Camp de Tarragona és un recurs impulsat des de CoopCamp, amb l’elaboració per part de Facto SCCL, pel desplegament de l’Economia Social i Solidària al Camp de Tarragona, així com per a la dinamització econòmica territorial.

La presentació tindrà lloc el proper dimarts 27 de febrer a les instal·lacions de Mas Carandell, amb un acte d’11 a 13:30 h, i comptarà amb la presència del Director General d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, Juli Silvestre. La presentació es dirigeix a càrrecs tècnics i polítics, així com a entitats de l’Economia Social i Entitats Representatives per tal de donar-la a conèixer i explicar-ne els continguts.

La Contractació Pública ha estat un punt assenyalat recurrentment en el marc de la feina que realitza CoopCamp. És per això que, al 2022, va convocar un espai de treball específic per a desenvolupar aquest eix de contingut a través de la Taula Territorial de la Contractació Pública Socialment Responsable (CPSR).

És des d’aquest espai on es va establir la necessitat de disposar d’una Guia que permetés estructurar les passes a realitzar al territori pel desenvolupament de la CPSR, que realitzés una fotografia de la situació actual i que es basés en una diagnosi de la realitat del territori.

CoopCamp va entomar aleshores aquest encàrrec que culmina en la seva presentació pública el proper 27 de febrer.

 

Convocada la 3a Taula de la Contractació Pública Socialment Responsable del Camp de Tarragona

Aquesta presentació és un punt d’inflexió per a obrir l’espai de treball de la Taula Territorial de la CPSR a aquelles administracions locals que vulguin participar-hi i que vulguin contribuir en el treball, desplegament i concreció de les mesures i accions proposades a la Guia.

Per això es convoca la 3a Taula de la Contractació Pública Socialment Responsable del Camp de Tarragona el proper 12 de març, a les 11 h, a Mas Carandell.

L’assistència a qualsevol dels dos actes és oberta a tothom, però es prega inscripció per tal de preveure l’assistència i facilitar-ne l’organització.