Descripció

És una cooperativa de lloguer d’habitatge en cessió d’ús.

Serveis

 • Habitatge i gestió de l’entorn
  • Gestió d’habitatges en règim de cessió d’ús.

Forma jurídica

Xarxes en les que participa

Balanç social
No

Web

Telèfons
659489376

DireccióPl. Gabriel Ferreter i Soler 1-A 43205 Reus

Entitats relacionades

 • Habitatge i gestió de l’entorn

  Anem X Feina SCCL és una cooperativa de recent creació sense ànim de lucre que busca la inserció laboral. L’objectiu és acompanyar, crear oportunitats laborals i de formació per a joves, homes i dones que reclamen el seu dret a treballar.

 • AlimentacióCures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  3er sector

  És una entitat social sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, que des de l’any 1983 treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, amb problemàtiques relacionades amb la salut mental, i/o en situació o risc d’exclusió social.

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  Som una cooperativa d’arquitectes que projectem a l’abast de tothom, reivindicant els espais dignes i de qualitat, potenciant la sostenibilitat a través del bon disseny, posant en valor el patrimoni construït, fomentant l’habitatge cooperatiu i fent pedagogia del territori.

 • Habitatge i gestió de l’entorn

  ENTRA! és un projecte cooperatiu amb sensibilitat social, compromès amb la millora del comportament mediambiental.

 • ComerçCures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entorn

  Empresa d’inserció · 3er sector

  Treballa per a la formació i inserció laboral de persones amb risc d’exclusió social. Al servei d’aquest objectiu s’emmarca tant l’oferta de formació ocupacional com la realització d’activitats econòmiques que persegueixen un triple impacte: la inserció laboral de persones vulnerables, la millora mediambiental i la satisfacció d’una necessitat social.

 • Cultura i ociCures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  3er sector

  Entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb més dificultats de la comarca de l’Alt Camp. Desenvolupa projectes socials que creïn ocupació, i afavoreixin la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental.

 • Consultoria i desenvolupament localCures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entornRestauració, hostaleria i turisme

  És la cooperativa que acompanya el Camp de Tarragona en la necessària transformació del seu model de mobilitat i de desenvolupament local. Treballa per un model territorial que aposti per la mobilitat activa i per l’economia social i solidària. Ho fa a través de la generació i dinamització de projectes i polítiques tant per administracions, col·lectius i empreses, com per a vianants i ciclistes.

 • Cures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  3er sector

  Entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb més dificultats. La seva missió és aconseguir la felicitat de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, gent gran i famílies, així com d’altres col·lectius amb dificultats d’inserció sòcio-laboral.

 • Habitatge i gestió de l’entorn

  Cooperativa orientada a la inserció laboral de persones joves amb dificultats per accedir al món laboral, a qui intenta oferir les primeres oportunitats laborals en un entorn cooperatiu, per tal de facilitar-los la transició a la vida adulta.

 • Habitatge i gestió de l’entorn

  Pedra seca i paisatgisme sostenible. Art, funcionalitat i arquitectura de Km0. Preservació, recuperació i generació de construccions que s’integren en l’entorn i n’acaben formant part. A Relleu i Entorn son margers professionals i treballen la pedra seca en totes les seves vessants.