Descripció

És la cooperativa que acompanya el Camp de Tarragona en la necessària transformació del seu model de mobilitat. Acompanya el procés de canvi cap a un model de mobilitat activa i sostenible a través de la generació i dinamització de polítiques i solucions concretes i adaptades tant per administracions, col·lectius i empreses, com per a vianants i ciclistes.

Serveis

 • Consultoria i desenvolupament local
  • Administració pública. Acompanyen projectes de mobilitat sostenible oferint serveis de diagnosi i planificació estratègica de l’ús de l’espai públic en relació a la mobilitat activa, amb especial èmfasi en la infraestructura per a la bicicleta i la seva compatibilitat amb la xarxa viària actual.
  • Ciutadania. Acompanyen associacions, entitats i particulars en iniciatives per al foment de l’ús de la bicicleta, esdeveniments, propostes de base i reivindicacions, de cara a fer-les efectives en el territori.
  • Empreses. Aprofundeixen en les possibles millores en l’anada i tornada a la feina de les treballadores, la racionalització dels desplaçaments i la distribució sostenible dels productes.
 • Educació, recerca i divulgació
  • Ofereixen formacions per aprendre a anar en bici. Les poden realitzar al local o desplaçant-se allà on calgui. Estan dividides en 3 nivells, adaptats a qualsevol perfil d’alumnat: “Coneix”, “Condueix” i “Circula”.
  • Ofereixen formacions perquè coneguis la teva bici, mecànica bàsica i autoreparació. Les poden realitzar al local o desplaçant-se allà on calgui. Estan dividides en 2 nivells adaptats a qualsevol perfil d’alumnat: bàsic i avançat.
  • Xerrades de sensibilització sobre l’ús de la bicicleta i la necessària transició cap a un model de mobilitat més sostenible (centres educatius, centres cívics, casals i ateneus…).
 • Logística i distribució
  • Faciliten la transició cap a una distribució urbana més sostenible i respectuosa amb l’entorn i amb les treballadores. Impulsen i acompanyen la implementació de serveis de distribució last mile i missatgeria sostenibles per a empreses, particulars o administracions.
 • Restauració, hostaleria i turisme
  • Organització d’activitats de turisme sostenible per donar a conèixer el territori sobre rodes. Compten amb una flota de bicis de lloguer disponibles per a visitants i col·laboren amb operadores turístiques, hotels, albergs i càmpings.

Forma jurídica
Cooperativa de treball

Xarxes en les que participa
CoopCamp

Balanç social
No

Telèfons
693.818.326

DireccióPonç d’Icart 12, 3r A 43004 Tarragona (Tarragonès)

Entitats relacionades

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  Camins km0 és un projecte cooperatiu que neix amb el compromís de fomentar el turisme sostenible i local a la comarca de l’Alt Camp, a l’interior de la Costa Daurada. Crea sinergies amb diversos productors de la comarca. És economia local i sostenible. Un dels seus valors essencials és el treball cooperatiu i en xarxa.

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localCultura i ociCures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  És una cooperativa d’iniciativa social que treballa amb l’objectiu de transformar el seu entorn a través de propostes socials, culturals i d’entreteniment mitjançant l’educació, la comunicació i la participació. Incideix en múltiples àrees tot organitzant equips de treball
  per projectes i generant sinergies dins de la societat.

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  És una cooperativa d’arquitectes que fa projectes a l’abast de tothom, reivindicant els espais dignes i de qualitat, potenciant la sostenibilitat a través del disseny de qualitat, posant en valor el patrimoni construït, fomentant l’habitatge cooperatiu, i fent pedagogia del territori.

 • ComerçConsultoria i desenvolupament local

  Cooperativa de persones organitzades en el consum de béns i serveis. Des de 1979, s’abasteix de productes agroecològics i d’ús casolà. Treballa en un territori divers i majoritàriament urbà, i fa projectes d’intercooperació dins de l’Economia Social i Solidària.

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  El Far Cooperatiu és una agència de comunicació cooperativa que treballa des d’una òptica social i participativa amb l’objectiu de donar visibilitat a col·lectius que habitualment no tenen veu. Ofereix els seus serveis tenint en compte la petjada ecològica, així com l’enfortiment de la xarxa d’Economia Social, Solidària i Cooperativa, i la proximitat.

 • AlimentacióCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Corremarges treballa per a la recuperació i difusió dels usos populars de la vegetació. Fa recerca en etnobotànica i organitza xerrades, passejades i tallers per a tots els públics. Són recol·lectores, i elaboren conserves amb fruits silvestres o oblidats. Assessoren a entitats públiques i privades en la utilització de la vegetació local.

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióEnergia

  Enernou és una cooperativa de treball dedicada a l’àmbit de les energies renovables, l’assessorament energètic i la consultoria tècnica i estratègica, adreçada tant a empreses com a particulars del Camp de Tarragona.

 • Educació, recerca i divulgació

  L’Estudi de Música S.C.C.L. és una escola de música autoritzada per la Generalitat de Catalunya fundada l’any 1985 a Tarragona. Neix amb la intenció d’ensenyar música d’una manera diferent, sobretot, des de la convicció que la música ha de ser per a tothom, tant per a aquelles que en volen fer la seva professió, com per a totes aquelles que en volen gaudir en les seves estones de lleure.

 • AlimentacióLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  És una cooperativa agroalimentària formada inicialment per catorze productors artesans de la Conca de Barberà. Fet a La Conca neix arran del sentiment comú de voler donar valor i veu a l’artesania agroalimentària de la terra, és a dir, als productes de proximitat elaborats amb les pròpies mans.

 • Cultura i ociCures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribució

  Entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida
  de les persones amb més dificultats de la comarca de l’Alt Camp, i desenvolupar projectes
  socials que creïn ocupació, i afavoreixin la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat
  i trastorn mental.