Descripció

És una associació que té com a objectiu les intervencions creatives, pedagògiques i socials per a un món millor. És una entitat sense ànim de lucre, formada únicament per voluntaris. La Llar-Escola de Vida ofereix llar, formació i treball en un marc de valors i en un entorn de capacitació adequat. Té la missió d’acompanyar joves sols en el seu camí per assolir la plenitud que els ha de permetre esdevenir éssers feliços, conscients i compromesos en ares d’un món millor.

Serveis

 • Cures i serveis a les persones
  • Ajuda a joves sols en la seva plena emancipació com a persones.
 • Educació, recerca i divulgació
  • Formació en valors, idiomes i informàtica per a joves sols.
  • Formació laboral per joves estudiants en pràctiques amb l’Equip de Serveis, treball i valors.

Forma jurídica

Xarxes en les que participa

Balanç social
No

Telèfons
606974061 - 677634031

DireccióC/ Major, 19 43427 Segura, Savallà del Comtat.

Entitats relacionades

 • Cures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgació

  Actua dissenya i duu a terme projectes d’intervenció socioeducativa a nivell individual, grupal i comunitari. Actuem en els àmbits de la prevenció, de la protecció i de l’emancipació, generant oportunitats per la millora de la vida de les persones, amb compromís ferm amb l’economia social i solidària.

 • AlimentacióCures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  3er sector

  És una entitat social sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, que des de l’any 1983 treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, amb problemàtiques relacionades amb la salut mental, i/o en situació o risc d’exclusió social.

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  Camins km0 és un projecte cooperatiu de turisme sostenible i local al Camp de Tarragona – Costa Daurada. Oferim en exclusiva la Ruta Jujol, per descobrir el llegat de l’arquitecte tarragoní col·laborador de Gaudí.

 • Consultoria i desenvolupament localCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Cooperativa d’iniciativa social que treballa amb l’objectiu de transformar el seu entorn, a través de propostes socials, culturals i d’entreteniment amb l’educació, la comunicació i la participació com a eines. Treballen en múltiples àrees organitzant equips de treball per projectes, generant sinergies dins la societat.

 • Cultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Cuentropía és una cooperativa, que desenvolupa projectes d’educació social transformadora amb l’objectiu de fomentar la lectura i l’acompanyament emocional respectuós. Realitza tallers, assessoraments i formacions lúdiques i creatives, amb els llibres com a recurs socioeducatiu.

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  Som una cooperativa d’arquitectes que projectem a l’abast de tothom, reivindicant els espais dignes i de qualitat, potenciant la sostenibilitat a través del bon disseny, posant en valor el patrimoni construït, fomentant l’habitatge cooperatiu i fent pedagogia del territori.

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  El Far Cooperatiu és una agència de comunicació cooperativa que treballem des d’una òptica social i participativa amb l’objectiu de visibilitzar col·lectius que habitualment no tenen veu. Oferim el nostres serveis tenint en compte la petjada ecològica, l’enfortiment de la xarxa d’Economia Social, Solidària i Cooperativa i la proximitat.

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  És una cooperativa de treball associat integrada per professionals dels camps de la biologia, la geologia, l’enginyeria forestal i les ciències ambientals que ofereix serveis d’ecoturisme, activitats de team building, educació i divulgació ambiental, estudi i gestió del medi natural i participació ciutadana.

 • AlimentacióCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Els Corremarges treballem per la recuperació i difusió dels usos populars de la vegetació. Fem recerca en etnobotànica i organitzem xerrades, passejades i tallers per a tots els públics. Som recol·lectors i elaborem conserves amb fruits silvestres o oblidats. Assessorem entitats públiques i privades en la utilització de la vegetació local.

 • Educació, recerca i divulgació

  L’Estudi de Música S.C.C.L. És una escola de música autoritzada per la Generalitat de Catalunya fundada l’any 1985 a Tarragona. Neix amb la intenció d’ensenyar música d’una manera diferent sobretot pensant que la música ha de ser per tothom tant per aquells que en volen fer la seva professió com per tots els que vulguin gaudir-la en les seves estones de lleure”