La formació donarà eines per a definir un Pla Estratègic i les participants es poden inscriure gratuïtament

 L’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona presenta una nova edició de l’Itinerari Formatiu «Consolidem-nos!”. L’objectiu de la formació és donar les eines necessàries que permetin la consolidació  de projectes ja existents dins de l’economia cooperativa, social i solidària. Així es treballarà per definir tot un procés de construcció d’un Pla Estratègic adient a cadascuna de les entitats i els seus projectes i/o activitats.

Per tal d’assolir-ho, es facilitaran les estratègies, processos i eines específiques pel projecte de forma coherent amb els valors de l’economia social i solidària i es definiran les variables crítiques i els objectius a assolir. D’aquesta manera es pretén enfortir l’entitat per a la gestió dels projectes, on les persones en són la base fonamental.

Els continguts que es tractaran en les sessions formatives inclouran la planificació estratègica, el pla de viabilitat, els objectius estratègics i el pla d’acció i, finalment, la creativitat, la gestió interna i la participació per la planificació estratègica.

Les sessions col·lectives tindran lloc el divendres 26 d’abril de les 16:00 h fins a les 20:30h i el dissabte 27 d’abril de les 09:00 h a les 13:30 h i de 15:00 h i fins a les 19:00 h. Totes dues sessions tindran lloc a la seu de Redessa a Reus (Camí de Valls, 81-87). La metodologia de l’itinerari formatiu inclou, a banda de les sessions formatives, participatives i orientades a la pràctica, un acompanyament individual a programar.

La formació és gratuïta però és necessària la inscripció prèvia de les participants a través de la web de Coopcamp: https://coopcamp.cat/itinerari-consolidem-nos-marc-2019/