Comptarà amb l’experiència de la cooperativa vallenca d’internet i telefonia mòbil Punt d’Accés.

CoopCamp impartirà a VallsGenera un taller sobre emprenedoria col·lectiva per a donar a conèixer  l’economia social i cooperativa entre les persones que volen engegar una iniciativa econòmica, el dimecres 25 d’abril, de 18:30h a 20:00 h a VallsGenera (Carretera del Pla, 37 A).

La conferencia anirà destinada a explicar les particularitats que diferencien una cooperativa d’una empresa mercantil comuna, així com els principis cooperatius de gestió democràtica, participació, igualtat, autonomia, formació i creixement personal, intercooperació i arrelament al territori. Els continguts seran bàsics, de nivell introductori, amb l’objectiu que els participants s’hi familiaritzin i pugui fer preguntes relacionades amb els seus projectes.

La xerrada també va dirigida a ciutadans que no tenen necessàriament un projecte empresarial però estan interessats en la fórmula cooperativa i volen saber-ne més, així com empreses i projectes en funcionament però que poden estar interessats en caminar cap a l’economia social i cooperativa.

El taller comptarà amb la participació de la cooperativa vallenca d’internet i telefonia mòbil Punt d’Accés, empresa premiada als Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona el 2018. Així s’ofereix als participants l’apropament al cooperativisme des d’un cas real, conèixer-ne les motivacions i el projecte.

La participació al taller és gratuïta, amb inscripció prèvia al web de CoopCamp.

https://coopcamp.cat/esdeveniment/taller-emprenedoria-collectiva-a-vallsgenera/