La sessió pràctica oferirà una anàlisi de cada cooperativa participant per tal de fixar els preus dels seus productes i/o serveis amb l’objectiu de fer sostenible la seva activitat.

Com es calculen els preus de venda que permeten la sostenibilitat d’una cooperativa? L’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona (Coopcamp) organitza el Taller pràctic de comptabilitat analítica per a la sostenibilitat econòmica de les cooperatives amb l’objectiu d’oferir una anàlisi dels productes i serveis que tenen les cooperatives per tal d’aconseguir la sostenibilitat econòmica dels projectes. Una sessió destinada a les sòcies i treballadores de les cooperatives en funcionament que volen conèixer com establir els preus dels seus productes i/o serveis a través d’un estudi pràctic de les despeses directes i indirectes mensuals. Al mateix temps també s’adreça a aquelles cooperatives que es troben en procés de creació i volen conèixer des de l’inici com gestionar aquest aspecte.

La formació, que anirà a càrrec del col·lectiu Ronda, tindrà lloc el proper divendres 24 de maig de les 09:00 h a 13:00 h i de les 15:00 h a les 20:00 h a REDESSA 1 (Camí de Valls 81-87, de Reus). Els continguts de la sessió treballaran aspectes com el posicionament estratègic dels serveis i productes en l’àmbit comunicatiu i el càlcul dels preus de venda, dels marges, costos directes i indirectes per afavorir la sostenibilitat de la cooperativa. A més també es posaran sobre la taula aspectes clau com el compte de resultats.

La participació al taller és gratuïta, amb inscripció prèvia al web de CoopCamp.