Els premis estan dirigits a l’alumnat de 4t d’ESO, de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior

Amb l’objectiu de despertar l’interès sobre projectes cooperatius entre la població més jove, la Fundació Roca i Galès i l’Ateneu cooperatiu CoopCamp convoquen, per segon any consecutiu, els Premis als millors treballs sobre cooperativisme per instituts del Camp de Tarragona.

CATEGORIES

  • Premi al millor treball grupal de secundària sobre Cooperativisme per l’alumnat de 4t d’ESO
  • Premi al millor treball de recerca sobre cooperativisme per l’alumnat de Batxillerat
  • Premi al millor treball de projecte sobre cooperativisme per l’alumnat de Cicles Formatius de Grau Superior

Els Premis volen reconèixer treballs, preferentment basats en casos reals, que facin referència al món cooperatiu del Camp de Tarragona i que per la seva importància, originalitat, implicacions o aportacions mereixen ser reconeguts especialment.

Els treballs han d’haver estat supervisats per un/a professor/a o tutor/a de la institució educativa on estigui matriculat/da l’estudiant, d’acord amb la normativa dels centres respectius.

PREMIS

Els premis als millors treballs estan valorats en 200 € per a la persona estudiant i es materialitzen en vals de compra de l’economia social i solidària. A més a més, el Centre educatiu al qual pertanyi, rebrà un premi en vals de compra valorat en 100 € (per a  l’economia social i solidària del Camp de Tarragona), una subscripció anual gratuïta a la Revista Cooperació Catalana i un exemplar de les dues últimes biografies de cooperativistes editades per la Fundació Roca i Galès.

Els Centres educatius dels autors/es dels treballs que quedin en segona i tercera posició rebran una subscripció anual gratuïta a la Revista Cooperació Catalana i un exemplar de les dues últimes biografies editades per la Fundació Roca i Galès.

PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

Fins el 18 de juny de 2021.

  • Presencialment: a la seu de la Fundació Roca i Galès (c. Aragó 281, 1r 1a, 08009 Barcelona) o de l’Ateneu CoopCamp (c. Abat Llort, 22 baixos A, Valls -Tarragona- 43800).
  • Digitalment: a educacio@coopcamp.cat.

PUBLICACIÓ I DIFUSIÓ DEL PREMI

L’atorgament del premi es farà públic durant el primer trimestre del curs següent al de la seva presentació. Els treballs premiats es publicaran en format electrònic al web de la Fundació Roca i Galès i del Programa d’Economia Social i se’n publicarà un resum a la Revista Cooperació Catalana.

BASES COMPLETES

*Per a més informació poseu-vos en contacte amb: info@coopcamp.cat  o al telèfon 681623453.