Fotografia: Associació Ariadna 

 

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya ha concedit “L’empenta, ajuts al foment del cooperativisme” en la línia d’intercooperació, a l’ecosistema cooperatiu de Tarragona, La Teulada.

Amb la dotació adjudicada, la Xarxa Cooperativa de Tarragona vol traçar un projecte transformador basat en activitats culturals i lúdiques a desenvolupar a la ciutat de Tarragona al llarg d’aquest 2023.

Es tracta d’un projecte col·lectiu entre les diferents entitats que formen part de La Teulada en què un dels objectius també és l’elaboració de diferents materials i accions comunicatives que ajudin a fer més visible el sector cooperatiu de la ciutat i sumar forces al desenvolupament de l’economia social i solidària al territori.

Aquestes accions tenen per objectiu enfortir la xarxa local i crear sinergies entre els moviments socials de la ciutat que comparteixen la vocació transformadora de La Teulada.

La Teulada, la Xarxa Cooperativa de Tarragona

La Teulada és l’ecosistema cooperatiu de Tarragona que va néixer el maig del 2021 fruit d’un dels eixos de treball de l’Ateneu CoopCamp de fomentar el cooperativisme al Camp de Tarragona i crear ecosistemes econòmics transformadors a la principals ciutats del territori.

La xarxa d’organitzacions de l’Economia Social i Solidària és cada cop més extensa i diversa al Camp de Tarragona. Totes elles tenen en comú que s’han construït en base als valors que promou el cooperativisme com l’equitat, la solidaritat, la sostenibilitat, la participació, la inclusió i el compromís amb la comunitat.

 

>> Per saber més sobre la Xarxa Cooperativa de Tarragona, es pot consultar les xarxes socials de l’entitat @la_teulada.