CoopCamp proposa un cicle de tallers per associacions que abordaran el mercat social, la gestió, el finançament i la comunicació

El cicle està pensat per aquelles associacions que necessiten créixer i adaptar la seva activitat econòmica, o una part, a una estructura més empresarial sense perdre els seus principis, valors i objectius

Aquest cicle de tallers destinat a associacions, vol aprofundir i compartir nous coneixements entorn dels recursos disponibles des del mercat social; la gestió de les associacions en l’àmbit econòmic, fiscal i laboral; la recerca de finançament i la gestió de subvencions; així com aspectes comunicatius, com són la presència a xarxes socials.

Aquest itinerari s’emmarca en un context on l’escenari actual està posant en evidència que l’economia social i solidària és una alternativa viable per fer front a les crisis perquè posa la vida de les persones al centre de l’activitat dels projectes.

L’estructura del cicle s’ha configurat com un bloc de 4 sessions, i està pensat tant per fer-lo complet, com per assistir a qualsevol de les sessions de manera puntual. Combinaran el format en línia i presencial. Les sessions presencials es distribuiran a diferents punts del Camp de Tarragona per tal de facilitar l’assistència de les participants.

Les sessions del cicle es desenvoluparan alguns dijous dels mesos d’abril, maig i juny. Tindran una durada aproximada de 1h-1,5h.

04/05/2023 a les 19h  Gestió econòmica, fiscal i laboral d’associacions. A càrrec de Jordi Escoda, tècnic de CoopCamp. Sessió en línia.

11/05/2023 a les 19h .Els recursos del mercat social per a associacions. A càrrec de Mireia Bosch d’Opcions. Serà una sessió presencial a l’Espai Jove Kesse de Tarragona.

18/05/2023 a les 19h Finançament especialitzat en subvencions. A càrrec de Tais Bastida, tècnic de CoopCamp. Sessió en línia.

La quarta sessió, Fem-nos més visibles a les xarxes socials! a càrrec de Núria Loras, sòcia d’El Far Cooperatiu, s’impartirà presencialment en tres espais diferents del Camp de Tarragona:

 25/05/2023 a les 19h  a l’Ateneu de Castellvell del Camp

08/06/ 2023 a les 19h a Concactiva, Montblanc

15/06 /2023 a les 19h al Consell Comarcal del Priorat, Falset

Aquest cicle de tallers és gratuït i forma part del servei que ofereix anualment CoopCamp en formar i acompanyar associacions, clubs i entitats en el seu creixement i transformació a cooperativa.