Aquest dimarts 25 de juliol s’ha celebrat la sessió final de l’itinerari formatiu d’emprenedoria cooperativa “Tarragona Economia Social i Solidària – TESS“, organitzat per Tarragona Impulsa (Ajuntament de Tarragona) i CoopCamp.

Ha estat un matí ple d’emocions on cadascun dels projectes ha presentat el resultat final de gairebé 3 mesos de formació, davant d’un tribunal format per Montserrat Adan, primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona i consellera de Turisme, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Collado, conseller de l’Ajuntament de Tarragona representant dels grups de la oposició, Verónica Menéndez, tècnica de gestió de projectes de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i Gerard Nogués, tècnic de CoopCamp.

Els seus projectes opten a les BequESS (beques per a l’impuls de l’ESS) i els resultats se sabran durant les pròximes setmanes. Aquestes beques premien els millors projectes del programa TESS i els doten de suport econòmic per a la seva fase inicial. La dotació és de 4.000 euros per al primer classificat, i de 3.000 euros pel segon i el tercer. Enguany un total de 4 projectes opten a les BequESS.

Des de CoopCamp es destaca la qualitat dels projectes presentats, així com l’entusiasme que des del primer dia han mostrat totes les participants per fer créixer l’Economia Social i Solidària a Tarragona. Ells són: