Les 4 cooperatives que formen part del Grup d’Intercooperació de Turisme Sostenible impulsat per CoopCamp acolliran l’exposició en diferents períodes fins el mes de gener

L’exposició “Catalunya, Terra Cooperativa” presenta a través d’un recorregut per l’ahir, l’avui i el demà de les pràctiques cooperatives, el cooperativisme i l’economia social com a eines útils i vàlides per la generació d’alternatives a la societat actual, superant la visió del cooperativisme com una pràctica obsoleta del passat.

Està organitzada per la Comissió de Memòria Històrica i Prospectiva de la Fundació Roca Galès, el comissariat és a càrrec de Marc Dalmau (La Ciutat Invisible sccl) i d’Antoni Gavaldà (Fundació Roca Galès). El disseny i la producció està realitzada per la cooperativa Tat Lab.

En ruta pel Camp de Tarragona

La Titaranya de Valls, la Cooperativa Obrera Tarraconense al Mercat Central de Tarragona, La Bresca a l’antic hospital de Reus i la Cooperativa Falset Marçà acolliran l’exposició fins el mes de gener de 2024.

La iniciativa s’emmarca dins el projecte de Turisme Sostenible que juntes van impulsar per a celebrar el Dia Internacional de les Cooperatives, el passat 1 de juliol, Territori Cooperatiu, i que ha consistit en una proposta de visites guiades per donar a conèixer el moviment cooperatiu al Camp de Tarragona. La iniciativa va sorgir del Grup d’Intercooperació de Turisme Sostenible que promociona l’Ateneu CoopCamp i ha estat impulsada per la cooperativa Camins Km0.