Un total de 12 entitats del tercer sector i l’economia social i solidària han impulsat aquesta trobada per donar a conèixer projectes i iniciatives del Camp de Tarragona on els i les joves són protagonistes

El Parc de la Ciutat de Tarragona ha acollit, aquest dissabte, la primera edició de la Point Of View Fest, una trobada que s’ha organitzat amb l’objectiu de donar a conèixer els programes i iniciatives que acompanyen a joves en situació de vulnerabilitat i generar un espai de festa i intercanvi d’experiències entre els i les joves.

Durant tota la tarda, l’espai s’ha distribuït en 3 zones d’activitats: un espai lúdic liderat i dirigit pels mateixos joves que formen part de les entitats, un espai de paradetes amb la participació de projectes d’inserció laboral de joves i un espai de converses, liderat per l’Associació Quilòmetre Zero, on s’han programat diferents presentacions per conèixer de primera mà l’experiència dels projectes vitals de les persones joves.

 

Més d’un centenar de joves han participat d’activitats de grafiti, fotografia, acrobàcia, bàsquet, venta de roba de 2a mà, botiga agroecològica, converses i molta música.

 

La trobada també ha servit per donar a conèixer els diferents recursos formatius innovadors existents al Camp de Tarragona i projectes o cooperatives impulsades per joves com, per exemple, el projecte Brots Verds, una parada de fruita i verdura de l’Associació Egueiro, La Ganxeta, una furgoteca de la cooperativa Giravolt SCCL o la parada de roba de 2a mà Botiga Amiga, de la Fundació Formació i Treball.

En total han participat 12 entitats del tercer sector i l’economia social i solidària del Camp de Tarrragona: Associació Ariadna, Associació Quilòmetre Zero, Associació Grans Projectes Solidaris, Associació Egueiro, Actua SCCL, Giravolt SCCL, Botiga Amiga – Fundació Formació i Treball, Prollema – Fundació Casa Sant Josep, L’Escac SCCL, Fundació Ginac, Chapter#2 i Centre de Noves Oportunitats (Intermedia).

La Taula de Vulnerabilitats impulsada per CoopCamp

La proposta de la POV Fest és fruit del treball de la Taula de Vulnerabilitats que impulsa l’Ateneu cooperatiu del Camp de Tarragona – CoopCamp.

Aquelles organitzacions interessades a formar part de la Taula de Vulnerabilitats, es poden posar en contacte amb CoopCamp a info@coopcamp.cat.