CoopCamp ha organitzat una jornada formativa dirigida a professionals de l’àmbit de la salut i el benestar en la que hi han participat més d’una dotzena de persones. L’objectiu ha estat donar a conèixer les opcions que ofereix l’Economia Social i Solidària i el cooperativisme perquè puguin contemplar la possibilitat d’agrupar-se professionalment.

Aquesta proposta formativa sorgeix després que l’Ateneu hagi detectat que un gran nombre de professionals de la salut treballen de forma individual i autònoma.

La trobada ha servit per abordar el potencial que té el sector de la salut i el benestar dins l’Economia Social i Solidària i per explicar-los que agrupant-se poden créixer dins del món del cooperativisme. L’espai també ha estat una oportunitat d’intercanvi i de generar xarxa entre professionals del sector del Camp de Tarragona.

Durant la jornada s’ha comptat amb un conversatori on hi han participat Jordi Vinadé, soci de COS Cooperativa, Angèlica Solé, sòcia de Tracta’m Cooperativa i Ivan Rivera, soci de Psicoopera. A través de la seva experiència s’ha pogut conèixer de primera mà el recorregut de diferents models d’iniciatives socioeconòmiques en el marc de la salut i el benestar. A més a més, s’han identificat les fites aconseguides i els reptes a superar en els pròxims anys.

Les persones participants han fet una molt bona valoració de la jornada, fet que demostra que hi ha professionals del sector de la salut i el benestar amb ganes de contribuir en l’Economia Social i Solidària i amb voluntat de fer créixer els seus projectes i iniciatives col·lectivament. 

CoopCamp es posa a disposició d’aquells professionals de la salut i el benestar interessats en l’Economia Social i Solidària, posant-se en contacte amb info@coopcamp.cat.