CoopCamp organitza aquesta 3a edició dirigida a projectes de l’economia social i solidària

Amb l’objectiu de seguir millorant i repensant la comunicació dels projectes d’Economia Social i Solidària i altres entitats del Camp de Tarragona, l’Ateneu cooperatiu del Camp de Tarragona organitza aquesta 3a edició de la Jornada de Comunicació, enguany enfocada a aprendre a comunicar des de l’alegria.

El tema de la jornada se centra en un moment en què l’actualitat passa per un panorama de crisi sistèmica generalitzada on cada dia rebem milers d’impactes negatius. Alhora que l’Economia Social i Solidària es construeix com un model sostenible i resilient davant les crisis, el poder de la comunicació també pot ser transformador si es fa des de l’alegria i l’humor.

Una jornada de comunicació crítica i salsera per adquirir eines per a construir reflexions, debats i relats per crear un món més habitable i feliç per totes les persones, sense perdre l’humor ni les ganes de gaudir-ho.

Ho farem de la mà de la periodista i militant feminista basca Irantzu Varela. Ella és fundadora i coordinadora de Faktoria Lila. També és fundadora i presentadora d’El Tornillo, un microespai feminista de La Tuerka (Público TV) i col·labora amb el diari digital Pikara Magazine.

La jornada tindrà lloc el 24 de novembre, a l’Espai Jove Kesse (carrer Sant Antoni Maria Claret, 12-14, Tarragona), de 9.30 a 14 h. El matí es dividirà en 2 parts:

  1. La xerrada “Comunicación y activismo disfrutón”
  2. El taller pràctic “El poder transformador de l’alegria i l’humor”

L’assistència a la jornada és gratuïta i està pensada tant per a cooperatives i projectes de l’economia social i solidària, com per altres entitats del tercer sector que es proposen millorar la seva comunicació des d’una mirada social i transformadora. Aquesta jornada també està dirigida a professionals i estudiants de la comunicació que volen repensar-se i conèixer altres maneres de comunicar.