Es tracta del primer Centre de Dinamització Rural de l’Alt Camp i pretén ser un punt de trobada i d’impuls de l’enxarxament de petits productors i elaboradors agroecològics de la comarca i el seu entorn

La cooperativa La Brostada ha obert les portes del primer espai cooperatiu per dotar de serveis per a la transformació dels seus productes, la innovació i la intercooperació a petits projectes agroalimentaris del seu entorn. L’espai disposa d’un obrador compartit, equipat per a l’elaboració a petita escala d’un ampli ventall d’aliments, un espai de treball compartit i un punt de venta; tot això sumat a un servei d’acompanyament i la organització d’activitats per a la co-creació.

La jornada d’inauguració ha comptat amb un taller per aprendre a fer xarops tradicionals d’hivern, amb un vermut musical i un acte protocolari d’inauguració, visites guiades a les instal·lacions, dinar popular  i activitats per fer en família a la tarda.

La Brostada és un projecte cooperatiu impulsat per Menjamiques, la cooperativa Soca-rel i Fruits del Gaià.

A partir d’ara, La Brostada també és una nova botiga al municipi especialitzada en productes agroecològics de productors locals.