La Matriusca Tarragona, Som Essència Sonora i Yolotl les guanyadores de les BequESS per l’impuls de l’economia social al Camp de Tarragona.

L’Ajuntament de Tarragona juntament amb L’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona, Coopcamp, impulsen cada any aquest l’itinerari formatiu d’emprenedoria cooperativa “Tarragona Economia Social i Solidària – TESS”

En l’última sessió del programa, que va tenir lloc al mes de juny, les participants van presentar els seus projectes Aquestes beques premien els millors projectes del programa TESS i els doten de suport econòmic per a la seva fase inicial. La dotació és de 4.000 €, per primer classificat, i de 3.000 € per al segon i el tercer.

El tribunal el conformaven la primera tinent d’alcalde i consellera de Turisme i Comerç, Montse AdanGerard Nogués, membre de l’ateneu cooperatiu del Camp de Tarragona; Verònica Menéndez, tècnica de gestió de projectes a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i el conseller de l’Ajuntament i portaveu del Grup Municipal Tarragona En Comú Podem, Jordi Collado.

Enguany, un total de quatre projectes van optar a les BequESS i finalment les tres guanyadores van ser La Matriusca Tarragona, Som Essència Sonora i Yolotl.