• AlimentacióCures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  3er sector

  És una entitat social sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, que des de l’any 1983 treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, amb problemàtiques relacionades amb la salut mental, i/o en situació o risc d’exclusió social.

  Telèfons
  977861261

  Direcció
  C/ Josep M. Poblet, 1 43400 Montblanc (Conca de Barberà)

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  Camins km0 és un projecte cooperatiu de turisme sostenible i local al Camp de Tarragona – Costa Daurada. Oferim en exclusiva la Ruta Jujol, per descobrir el llegat de l’arquitecte tarragoní col·laborador de Gaudí.

  Telèfons
  621265905

  Direcció
  Camí de Casafort, 15 43887 Nulles (Alt Camp)

 • AlimentacióRestauració, hostaleria i turisme

  La Cooperativa de Falset Marçà (DO Montsant) és el resultat de la fusió entre les cooperatives de Marçà i de Falset, dos pobles veïns separats tan sols per 3 quilòmetres a la part meridional de la comarca del Priorat. La producció de vins i olis de qualitat és la seva principal activitat.

  Telèfons
  977 830 105

  Direcció
  C/ Miquel Barceló 31 43730 Falset

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  És una cooperativa de treball associat integrada per professionals dels camps de la biologia, la geologia, l’enginyeria forestal i les ciències ambientals que ofereix serveis d’ecoturisme, activitats de team building, educació i divulgació ambiental, estudi i gestió del medi natural i participació ciutadana.

  Telèfons
  696718135

  Direcció
  C/ Pedrera 2 43400 Montblanc

 • Cultura i ociCures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  3er sector

  Entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb més dificultats de la comarca de l’Alt Camp. Desenvolupa projectes socials que creïn ocupació, i afavoreixin la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental.

  Direcció
  C/ Manyans s/n Pol. industrial de Valls 43800 Valls (Alt Camp)

 • Restauració, hostaleria i turisme

  L’Alkimista es una taverna gastronòmica que es dedica a oferir un producte de proximitat, molt elaborat i maridat amb vins de la terra.

  Direcció
  C/ de les Carnisseries Velles, 3 43201 Reus (Baix Camp)

 • Consultoria i desenvolupament localCures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entornRestauració, hostaleria i turisme

  És la cooperativa que acompanya el Camp de Tarragona en la necessària transformació del seu model de mobilitat i de desenvolupament local. Treballa per un model territorial que aposti per la mobilitat activa i per l’economia social i solidària. Ho fa a través de la generació i dinamització de projectes i polítiques tant per administracions, col·lectius i empreses, com per a vianants i ciclistes.

  Telèfons
  693818326

  Direcció
  C/ Pin i Soler 22 43002 Tarragona (Tarragonès)

 • Assessoria i serveis jurídicsCultura i ociCures i serveis a les personesRestauració, hostaleria i turisme

  Associació amb local fisic a Tarragona que funciona com a centre social, cultural i artistic, amb cafetería vegana i Cat Cafè. S’organitzen activitats diverses com xerrades, tallers, debats, presentacions de llibres, yoga…

  Direcció
  C/ August 23, local 4 43003 Tarragona

 • Cultura i ociEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  La Somereta dinamitza l’àrea Priorat nord i Montsant a través de La Porta del Congost, un projecte que gestiona el refugi de l’ermita de Sant Antoni i Santa Bàrbara d’Ulldemolins i organitza activitats aprofitant el potencial de l’entorn i el vincle estret amb el territori.

  Direcció
  C/ Ermita de Sant Antoni, s/n 43363 Ulldemolins

 • Cultura i ociEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  El Museu de la vida rural és un centre cultural dedicat a la memòria, la reflexió i la transformació sostenible, des del món rural. És un projecte que contribueix a imaginar entorns més sostenibles, en els quals la cultura i l’educació esdevenen elements centrals de canvi social. Ofereix una col·lecció pròpia, i duu a terme també exposicions temporals, debats i activitats.

  Direcció
  Carretera de Montblanc, 35 43440 L'Espluga de Francolí (Conca de Barberà)

 • Cures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  3er sector

  Entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb més dificultats. La seva missió és aconseguir la felicitat de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, gent gran i famílies, així com d’altres col·lectius amb dificultats d’inserció sòcio-laboral.

  Direcció
  C/ Riu Llobregat 10 (Espai de Trobada) 43006 Camp Clar de Tarragona (Tarragonès)

 • Cultura i ociRestauració, hostaleria i turisme

  Bar Campus és una taverna que ofereix servei de bar i tapes, plats i entrepans. S’esmerça a oferir un producte de proximitat i de qualitat, cuina tradicional i plats internacionals, vins de les comarques tarragonines i cerveses artesanes. Espai amb vocació de dinamització cultural i suport a moviments socials de la ciutat.

  Telèfons
  607760340

  Direcció
  C/Sant Llorenç, 11 baix 43201 Reus (Baix Camp)

 • Consultoria i desenvolupament localRestauració, hostaleria i turisme

  L’Associació per al desenvolupament integral de la Vall del Corb reuneix empreses del sector agroalimentari, turístic i de la restauració, particulars i entitats del territori. Treballa per dinamitzar aquesta vall en tots els seus àmbits: el cultural, el social, l’econòmic i el mediambiental. Organitza diversos esdeveniments, jornades, trobades i tastos, per enfortir el territori i donar-lo a conèixer.

  Direcció
  C/ Sant Roc, 10 baixos 25341 Ciutadilla (Urgell)