• Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  Camins km0 és un projecte cooperatiu que neix amb el compromís de fomentar el turisme sostenible i local a la comarca de l’Alt Camp, a l’interior de la Costa Daurada. Crea sinergies amb diversos productors de la comarca. És economia local i sostenible. Un dels seus valors essencials és el treball cooperatiu i en xarxa.

  Telèfons
  669.580.598 / 696.982.789

  Direcció
  Camí de Casafort, 15 43887 Nulles (Alt Camp)

 • AlimentacióLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  És una cooperativa agroalimentària formada inicialment per catorze productors artesans de la Conca de Barberà. Fet a La Conca neix arran del sentiment comú de voler donar valor i veu a l’artesania agroalimentària de la terra, és a dir, als productes de proximitat elaborats amb les pròpies mans.

  Telèfons
  696.718.135

  Direcció
  C/ Daroca, 1 43400 Montblanc (Conca de Barberà)

 • Restauració, hostaleria i turisme

  L’Alkimista és una taverna gastronòmica que es dedica a oferir un producte de proximitat molt elaborat, i maridat amb vins de la terra

  Direcció
  C/ de les Carnisseries Velles, 3 43201 Reus (Baix Camp)

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  És la cooperativa que acompanya el Camp de Tarragona en la necessària transformació del seu model de mobilitat. Acompanya el procés de canvi cap a un model de mobilitat activa i sostenible a través de la generació i dinamització de polítiques i solucions concretes i adaptades tant per administracions, col·lectius i empreses, com per a vianants i ciclistes.

  Telèfons
  693.818.326

  Direcció
  Ponç d’Icart 12, 3r A 43004 Tarragona (Tarragonès)

 • Cultura i ociEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  El Museu de la vida rural és un centre cultural dedicat a la memòria, la reflexió i la transformació sostenible, des del món rural. És un projecte que contribueix a imaginar entorns més sostenibles, en els quals la cultura i l’educació esdevenen elements centrals de canvi social. Ofereix una col·lecció pròpia, i duu a terme també exposicions temporals, debats i activitats.

  Direcció
  Carretera de Montblanc, 35 43440 L'Espluga de Francolí (Conca de Barberà)

 • Cures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  Entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb més dificultats de la comarca del Tarragonès, i desenvolupar projectes socials que creïn ocupació, i afavoreixin la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental.

  Direcció
  Espai de Trobada C/ Riu Llobregat, 10 43006 Camp Clar de Tarragona (Tarragonès)

 • Cultura i ociRestauració, hostaleria i turisme

  Bar Campus és una taverna que ofereix servei de bar i tapes, plats i entrepans. S’esmerça a oferir un producte de proximitat i de qualitat, cuina tradicional i plats internacionals, vins de les comarques tarragonines i cerveses artesanes. Espai amb vocació de dinamització cultural i suport a moviments socials de la ciutat.

  Direcció
  C/Sant Llorenç, 11 baix 43201 Reus (Baix Camp)

 • Consultoria i desenvolupament localRestauració, hostaleria i turisme

  L’Associació per al desenvolupament integral de la Vall del Corb reuneix empreses del sector agroalimentari, turístic i de la restauració, particulars i entitats del territori. Treballa per dinamitzar aquesta vall en tots els seus àmbits: el cultural, el social, l’econòmic i el mediambiental. Organitza diversos esdeveniments, jornades, trobades i tastos, per enfortir el territori i donar-lo a conèixer.

  Direcció
  C/ Sant Roc, 10 baixos 25341 Ciutadilla (Urgell)

 • ComerçConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  És una botiga on es poden trobar productes d’alimentació i neteja a granel, així com productes d’higiene personal sense plàstics ni químics. Tots els seus productes són vegans, i majoritàriament ecològics i de proximitat.

  Web

  Telèfons
  636.250.772

  Direcció
  Raval de Santa Anna, 47 43201 Reus (Baix Camp)