Descripció

Bar Campus és una taverna que ofereix servei de bar i tapes, plats i entrepans. S’esmerça a oferir un producte de proximitat i de qualitat, cuina tradicional i plats internacionals, vins de les comarques tarragonines i cerveses artesanes. Espai amb vocació de dinamització cultural i suport a moviments socials de la ciutat.

Serveis

  • Cultura i oci
    • Organitzen puntualment petites activitats musicals, exposicions i debats.
  • Restauració, hostaleria i turisme
    • Servei de bar i tapes, plats i entrepans, amb especial atenció a producte de proximitat i de qualitat, cuina tradicional i plats internacionals, vins de les comarques tarragonines i cerveses artesanes.

Forma jurídica
Cooperativa de treball

Àmbit territorial
Catalunya

Xarxes en les que participa
Pam a Pam, CoopCamp i Coop57

Balanç social
No

Direcció
C/Sant Llorenç, 11 baix 43201 Reus (Baix Camp)

Entitats relacionades

  • AlimentacióCultura i oci

    L’associació Arrels d’Aigua promou el consum conscient, ecològic i de proximitat, així com activitats culturals a Santes Creus, i tallers, mercats d’intercanvi, vermuts musicals, jam sessions, etc.

    Anar a la fitxa
  • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

    Camins km0 és un projecte cooperatiu que neix amb el compromís de fomentar el turisme sostenible i local a la comarca de l’Alt Camp, a l’interior de la Costa Daurada. Crea sinergies amb diversos productors de la comarca. És economia local i sostenible. Un dels seus valors essencials és el treball cooperatiu i en xarxa.

    Anar a la fitxa
  • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localCultura i ociCures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

    És una cooperativa d’iniciativa social que treballa amb l’objectiu de transformar el seu entorn a través de propostes socials, culturals i d’entreteniment mitjançant l’educació, la comunicació i la participació. Incideix en múltiples àrees tot organitzant equips de treball
    per projectes i generant sinergies dins de la societat.

    Anar a la fitxa
  • AlimentacióCultura i ociEducació, recerca i divulgació

    Corremarges treballa per a la recuperació i difusió dels usos populars de la vegetació. Fa recerca en etnobotànica i organitza xerrades, passejades i tallers per a tots els públics. Són recol·lectores, i elaboren conserves amb fruits silvestres o oblidats. Assessoren a entitats públiques i privades en la utilització de la vegetació local.

    Anar a la fitxa
  • Cultura i oci

    Servei de creació i producció d’activitats turístiques i d’oci a la Conca de Barberà. Promou el turisme sostenible i de proximitat, i l’oci cultural.

    Anar a la fitxa
  • AlimentacióLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

    És una cooperativa agroalimentària formada inicialment per catorze productors artesans de la Conca de Barberà. Fet a La Conca neix arran del sentiment comú de voler donar valor i veu a l’artesania agroalimentària de la terra, és a dir, als productes de proximitat elaborats amb les pròpies mans.

    Anar a la fitxa
  • Cultura i ociCures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribució

    Entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida
    de les persones amb més dificultats de la comarca de l’Alt Camp, i desenvolupar projectes
    socials que creïn ocupació, i afavoreixin la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat
    i trastorn mental.

    Anar a la fitxa
  • Cultura i ociCures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgació

    Icaria Cooperativa és una cooperativa sense ànim de lucre que neix amb l’objectiu de gestionar i dinamitzar projectes socials i educatius al territori, incorporant en les seves accions una mirada transformadora, tenint com a eix principal l’Economia Social i Solidària. A Icaria els agrada treballar amb i per a les persones.

    Anar a la fitxa
  • Restauració, hostaleria i turisme

    L’Alkimista és una taverna gastronòmica que es dedica a oferir un producte de proximitat molt elaborat, i maridat amb vins de la terra

    Anar a la fitxa
  • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

    És la cooperativa que acompanya el Camp de Tarragona en la necessària transformació del seu model de mobilitat. Acompanya el procés de canvi cap a un model de mobilitat activa i sostenible a través de la generació i dinamització de polítiques i solucions concretes i adaptades tant per administracions, col·lectius i empreses, com per a vianants i ciclistes.

    Anar a la fitxa