Descripció
Bar Campus és una taverna que ofereix servei de bar i tapes, plats i entrepans. S’esmerça a oferir un producte de proximitat i de qualitat, cuina tradicional i plats internacionals, vins de les comarques tarragonines i cerveses artesanes. Espai amb vocació de dinamització cultural i suport a moviments socials de la ciutat.
Serveis
- Cultura i oci
- Organitzen puntualment petites activitats musicals, exposicions i debats.
- Restauració, hostaleria i turisme
- Servei de bar i tapes, plats i entrepans, amb especial atenció a producte de proximitat i de qualitat, cuina tradicional i plats internacionals, vins de les comarques tarragonines i cerveses artesanes.
Forma jurídica
Cooperativa de treball
Àmbit territorial
Catalunya
Xarxes en les que participa
Pam a Pam, CoopCamp i Coop57
Balanç social
No
Entitats relacionades
L’associació Arrels d’Aigua promou el consum conscient, ecològic i de proximitat, així com activitats culturals a Santes Creus, i tallers, mercats d’intercanvi, vermuts musicals, jam sessions, etc.
Camins km0 és un projecte cooperatiu que neix amb el compromís de fomentar el turisme sostenible i local a la comarca de l’Alt Camp, a l’interior de la Costa Daurada. Crea sinergies amb diversos productors de la comarca. És economia local i sostenible. Un dels seus valors essencials és el treball cooperatiu i en xarxa.
És una cooperativa d’iniciativa social que treballa amb l’objectiu de transformar el seu entorn a través de propostes socials, culturals i d’entreteniment mitjançant l’educació, la comunicació i la participació. Incideix en múltiples àrees tot organitzant equips de treball
per projectes i generant sinergies dins de la societat.Corremarges treballa per a la recuperació i difusió dels usos populars de la vegetació. Fa recerca en etnobotànica i organitza xerrades, passejades i tallers per a tots els públics. Són recol·lectores, i elaboren conserves amb fruits silvestres o oblidats. Assessoren a entitats públiques i privades en la utilització de la vegetació local.
Servei de creació i producció d’activitats turístiques i d’oci a la Conca de Barberà. Promou el turisme sostenible i de proximitat, i l’oci cultural.
És una cooperativa agroalimentària formada inicialment per catorze productors artesans de la Conca de Barberà. Fet a La Conca neix arran del sentiment comú de voler donar valor i veu a l’artesania agroalimentària de la terra, és a dir, als productes de proximitat elaborats amb les pròpies mans.
Entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida
de les persones amb més dificultats de la comarca de l’Alt Camp, i desenvolupar projectes
socials que creïn ocupació, i afavoreixin la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat
i trastorn mental.Icaria Cooperativa és una cooperativa sense ànim de lucre que neix amb l’objectiu de gestionar i dinamitzar projectes socials i educatius al territori, incorporant en les seves accions una mirada transformadora, tenint com a eix principal l’Economia Social i Solidària. A Icaria els agrada treballar amb i per a les persones.
L’Alkimista és una taverna gastronòmica que es dedica a oferir un producte de proximitat molt elaborat, i maridat amb vins de la terra
És la cooperativa que acompanya el Camp de Tarragona en la necessària transformació del seu model de mobilitat. Acompanya el procés de canvi cap a un model de mobilitat activa i sostenible a través de la generació i dinamització de polítiques i solucions concretes i adaptades tant per administracions, col·lectius i empreses, com per a vianants i ciclistes.