Descripció

Les Abelles és una cooperativa d’iniciativa social radicada a Reus. Té l’objectiu de donar cura i atenció a les persones.
Amb esperit de servei comunitari, és un projecte que ofereix qualitat de vida i serveis d’excel·lència, el qual totes i tots els integrants el fan créixer cada dia.

Serveis

 • Cures i serveis a les persones
  • L’atenció sociosanitària professional i de qualitat a persones grans.
  • Suport i acompanyament a famílies per a la conciliació tot oferint un respir familiar. Atenció amb professionals qualificats: cura i atenció a persones amb discapacitat motriu i intel·lectual lleu, atenció psicològica per a la família i reforç escolar.
  • Neteja i manteniment de la llar, aprovisionament, cuina diària o puntual i altres.

Forma jurídica
Cooperativa de treball sense anim de lucre

Xarxes en les que participa
La Bresca, Associació Alzheimer.

Balanç social
No

Direcció Av/ La Salle 43 – 45. Despatx A i B 43205 Reus

Entitats relacionades

 • Cures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgació

  Actua dissenya i duu a terme projectes d’intervenció socioeducativa a nivell individual, grupal i comunitari. Actuem en els àmbits de la prevenció, de la protecció i de l’emancipació, generant oportunitats per la millora de la vida de les persones, amb compromís ferm amb l’economia social i solidària.

 • AlimentacióCures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  3er sector

  És una entitat social sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, que des de l’any 1983 treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, amb problemàtiques relacionades amb la salut mental, i/o en situació o risc d’exclusió social.

 • ComerçCures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entorn

  Empresa d’inserció · 3er sector

  Treballa per a la formació i inserció laboral de persones amb risc d’exclusió social. Al servei d’aquest objectiu s’emmarca tant l’oferta de formació ocupacional com la realització d’activitats econòmiques que persegueixen un triple impacte: la inserció laboral de persones vulnerables, la millora mediambiental i la satisfacció d’una necessitat social.

 • Cultura i ociCures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  3er sector

  Entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb més dificultats de la comarca de l’Alt Camp. Desenvolupa projectes socials que creïn ocupació, i afavoreixin la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental.

 • Consultoria i desenvolupament localCures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entornRestauració, hostaleria i turisme

  És la cooperativa que acompanya el Camp de Tarragona en la necessària transformació del seu model de mobilitat i de desenvolupament local. Treballa per un model territorial que aposti per la mobilitat activa i per l’economia social i solidària. Ho fa a través de la generació i dinamització de projectes i polítiques tant per administracions, col·lectius i empreses, com per a vianants i ciclistes.

 • Assessoria i serveis jurídicsCultura i ociCures i serveis a les personesRestauració, hostaleria i turisme

  Associació amb local fisic a Tarragona que funciona com a centre social, cultural i artistic, amb cafetería vegana i Cat Cafè. S’organitzen activitats diverses com xerrades, tallers, debats, presentacions de llibres, yoga…

 • Cures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  3er sector

  Entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb més dificultats. La seva missió és aconseguir la felicitat de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, gent gran i famílies, així com d’altres col·lectius amb dificultats d’inserció sòcio-laboral.

 • Cures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgació

  És una associació que té com a objectiu les intervencions creatives, pedagògiques i socials per a un món millor. És una entitat sense ànim de lucre, formada únicament per voluntaris. La Llar-Escola de Vida ofereix llar, formació i treball en un marc de valors i en un entorn de capacitació adequat. Té la missió d’acompanyar joves sols en el seu camí per assolir la plenitud que els ha de permetre esdevenir éssers feliços, conscients i compromesos en ares d’un món millor.