El 12 de maig arriba la Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona englobada a la festa del Comerç Just i Banca Ètica. És la primera fira econòmica solidària al Camp de Tarragona. Amb aquest tipus de fires es pretén donar consciència a la població del model productiu existent i parlar de les alternatives sostenibles amb criteris socials.

El tret de sortida de la festa serà a la Plaça del Corsini, on es farà una cursa d’orientació a les 10 del matí, on els participants podran conèixer diferents establiments ètics dintre d’un recorregut. A més, es podrà assistir a diferents xerrades, activitats pels més petits i concerts. El tema de les xerrades se centrarà en el problema de la producció amb objectius econòmics, envers a l’economia social que cuida el medi ambient i les persones.

La consellera de Joventut, Ivana Martínez, destaca la importància d’aquestes fires per intentar construir un món més just.

Durant la diada, el assistents podran fer servir la moneda social Ecosol, que una vegada finalitzada es podrà bescanviar per euros.

TOTA LA INFORMACIÓ: https://coopcamp.cat/esdeveniment/fira-deconomia-solidaria-del-camp-de-tarragona/