Els premis estan dirigits a l’alumnat de 4t d’ESO, de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior

Amb l’objectiu de despertar l’interès sobre projectes cooperatius entre la població més jove, la Fundació Roca i Galès i l’Ateneu cooperatiu CoopCamp convoquen, per tercer any consecutiu, els Premis als millors treballs sobre cooperativisme per instituts del Camp de Tarragona.

CATEGORIES

Els premis distingeixen tres categories. La novetat d’enguany és que la categoria per a alumnat de Cicles Formatius s’amplia també a Grau Mitjà. Per tant, hi ha:

  • Premi al millor treball grupal de secundària sobre Cooperativisme per l’alumnat de 4t d’ESO.
  • Premi al millor treball de recerca sobre cooperativisme per l’alumnat de Batxillerat.
  • Premi al millor treball de projecte sobre cooperativisme per l’alumnat de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior.

Els Premis volen reconèixer treballs, preferentment basats en casos reals, que facin referència al món cooperatiu del Camp de Tarragona i que per la seva importància, originalitat, implicacions o aportacions mereixen ser reconeguts especialment.

Els treballs han d’haver estat supervisats per un/a professor/a o tutor/a de la institució educativa on estigui matriculat/da l’estudiant, d’acord amb la normativa dels centres respectius. El treball haurà d’estar redactat en català.

PREMIS

Els premis als millors treballs estan valorats en 200 € per a la persona estudiant i es materialitzen en vals de compra de l’economia social i solidària del Camp de Tarragona. A més a més, el Centre educatiu al qual pertanyi, rebrà un premi en vals de compra valorat en 100 € (per a  l’economia social i solidària del Camp de Tarragona), una subscripció anual gratuïta a la Revista Cooperació Catalana i un exemplar de les dues últimes biografies de cooperativistes editades per la Fundació Roca i Galès.

Els Centres educatius dels autors/es dels treballs que quedin en segona i tercera posició rebran una subscripció anual gratuïta a la Revista Cooperació Catalana i un exemplar de les dues últimes biografies editades per la Fundació Roca i Galès.

PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

Fins el 17 de juny de 2022.

  • Presencialment: a la seu de la Fundació Roca i Galès (c. Aragó 281, 1r 1a, 08009 Barcelona) o de l’Ateneu CoopCamp (c. Abat Llort, 22 baixos A, Valls -Tarragona- 43800).
  • Digitalment: a premis@rocagales.cat o a info@coopcamp.cat.

bases completes

> Premiats 2a edició (2020-21) consultar
> Premiats 1a edició (2019-20) consultar

 

*Per a més informació poseu-vos en contacte amb: info@coopcamp.cat  o al telèfon 681623453.