• AlimentacióCures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  3er sector

  És una entitat social sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, que des de l’any 1983 treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, amb problemàtiques relacionades amb la salut mental, i/o en situació o risc d’exclusió social.

  Telèfons
  977861261

  Direcció
  C/ Josep M. Poblet, 1 43400 Montblanc (Conca de Barberà)

 • AlimentacióRestauració, hostaleria i turisme

  La Cooperativa de Falset Marçà (DO Montsant) és el resultat de la fusió entre les cooperatives de Marçà i de Falset, dos pobles veïns separats tan sols per 3 quilòmetres a la part meridional de la comarca del Priorat. La producció de vins i olis de qualitat és la seva principal activitat.

  Telèfons
  977 830 105

  Direcció
  C/ Miquel Barceló 31 43730 Falset

 • Alimentació

  Les cooperatives agràries de Catalunya s’organitzen entorn a la seva Federació (FCAC), entitat que treballa per potenciar el creixement i la competitivitat del sector cooperatiu agroalimentari, un compromís que ha fet extensiu al conjunt de la població agrària i el món rural.

  Direcció
  C/ Ulldecona 21-33, 3a pl. 08038 Barcelona

 • AlimentacióCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Els Corremarges treballem per la recuperació i difusió dels usos populars de la vegetació. Fem recerca en etnobotànica i organitzem xerrades, passejades i tallers per a tots els públics. Som recol·lectors i elaborem conserves amb fruits silvestres o oblidats. Assessorem entitats públiques i privades en la utilització de la vegetació local.

  Direcció
  C/ de La Sala, 9 - 43425 La Sala de Comalats Passanant i Belltall (Conca de Barberà)

 • AlimentacióLogística i distribució

  3er sector

  És una cooperativa agroalimentària formada per setze productors artesans de la Conca de Barberà. Fet a La Conca neix arrel del sentiment comú de donar valor i veu a l’artesania agroalimentària de la nostra terra, és a dir, als productes de proximitat elaborats amb les nostres pròpies mans.

  Telèfons
  686405866

  Direcció
  C/ Daroca, 1 43400 Montblanc (Conca de Barberà)

 • Alimentació

  És una cooperativa que treballa per la integració laboral i la inserció social de joves en situació de risc, en particular joves migrats sols. Ho fa mitjançant La Ganxeta, una foodtruck de venda ambulant d’alimentació i begudes.

  Direcció
  C/ Costa Brava 7-B, 3er 2ona 43205 Reus

 • Alimentació

  La Bajoca és una xarxa de 5 grups de consum locals del Camp de Tarragona, als municipis de Valls, Reus, Vila-seca, La Canonja i Tarragona. Els seus socis s’autoabasteixen de tot tipus de productes ecològics, de proximitat i/o amb criteris socials, principalment alimentaris, a través de comandes setmanals. Té botiga física oberta al públic a Valls.

  Direcció
  C/ Carnisseria 23 43800 Valls (Alt Camp)

 • Alimentació

  És una associació de consumidores amb seu a Montblanc que s’organitza per comprar de forma conjunta, directament a productores agroecològiques locals.

  Web

  Telèfons

  Direcció
  C/ Pintor Potau, 5 43400 Montblanc (Conca de Barberà)

 • Alimentació

  Kunkay ha nascut per millorar el benestar i la qualitat de vida dels animals de companyia a través de la nutrició. Ofereix suplements nutricionals basats en el rigor científic, lliures de fàrmacs, i formulats amb principis actius naturals per a gossos i gats.

  Telèfons
  621240805

  Direcció
  C/ Camí de Valls, 81-87, oficina 34 43204 Reus (Baix Camp)

 • AlimentacióConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  L’Aresta som una cooperativa que treballem per la sostenibilitat i la transformació social a partir del desenvolupament de l’agroecologia, la sobirania alimentaria, l’economia social, solidària i feminista, mitjançant pràctiques de cooperació social i autogestionàries.

  Direcció
  C/ Major, 3 43420 Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà)

 • AlimentacióComerçConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  És una cooperativa de serveis que neix per facilitar i fomentar el desenvolupament dels petits projectes agroecològics de Bràfim i rodalies. Les instal·lacions de la cooperativa integaren: obrador de transformació i envasat, magatzem en sec i en fresc, sala d’envasat i decantat d’oli d’oliva, coworking i botiga.

  Telèfons
  697814128

  Direcció
  C/ St. Isidre, s/n 43812 Brafim

 • AlimentacióComerçCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Projecte de l’associació cultural Trespeus per la dinamització rural a les Muntanyes de Prades. Creen activitats amb productors/es de la zona, experiències compartides i espais gastronòmics, barrejant tradició i contemporaneïtat. Promouen la cultura vinculada a l’àmbit rural, els oficis, la gastronomia i la manera de fer a les muntanyes. Treballen sota valors socials, culturals i de sostenibilitat. Gestionen una botiga-degustació a Arbolí avançant cap a una economia local i del petit comerç.

  Telèfons
  691909381 - 649757676

  Direcció
  C/ Major, 20 43365 Arbolí

 • Alimentació

  Cooperativa amb fórmula d’empresa familiar democràtica i de territori que genera ocupació i facilita l’arrelament de les persones joves al món rural mitjançant l’elaboració i distribució de formatges 100% cabra i derivats.

  Web

  Telèfons
  607992634

  Direcció
  C/ del Riu, 8 43738 Bellmunt del Priorat (Priorat)

 • Alimentació

  Cooperativa de dones elaboradores de cervesa i actualment, ermitanes de l’Ermita MD de la Riera a Les Borges del Camp, gestionen el BAR LES ERMITANES i el servei de BBQ.

  Telèfons
  636242816

  Direcció
  Camí de l'Ermita s/n 43350 Les Borges del Camp

 • Alimentació

  És una cooperativa de treball dedicada, principalment, a recuperació d’oliveres en procés d’abandonamnet i a l’obtenció d’oli d’oliva verge extra seguint en tot moment del procés un model sostenible i respectuos amb l’entorn.

  Telèfons
  639959208

  Direcció
  Camí de rubio 22, districte 2 nº349 43206 Reus

 • AlimentacióLogística i distribució

  Cooperativa dedicada a la producció i distribució de verdures i fruita ecològica. Té com a valors l’ecologisme, la qualitat del producte, i la revalorització del món rural i les seves treballadores. Ofereix productes lliures de químics, varietats locals que segueixen els seus cicles naturals, treballant per la sobirania alimentària i per uns sous dignes.

  Telèfons
  662.554.073

  Direcció
  Av. Catalunya 45, 43812 Bràfim (Alt Camp)