• AlimentacióCures i serveis a les persones

  APRODISCA és una entitat social sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, que des de l’any 1983 treballa de forma incansable per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, amb problemàtiques relacionades amb la salut mental, i/o en situació o risc d’exclusió social. Compta amb una llarga trajectòria en la promoció i la gestió de recursos i programes innovadors en l’àmbit de la integració social i laboral de les persones amb un grau més elevat de vulnerabilitat.

  Telèfons
  977.861.261

  Direcció
  C/ Josep M. Poblet, 1 43400 Montblanc (Conca de Barberà)

 • AlimentacióCultura i oci

  L’associació Arrels d’Aigua promou el consum conscient, ecològic i de proximitat, així com activitats culturals a Santes Creus, i tallers, mercats d’intercanvi, vermuts musicals, jam sessions, etc.

  Web

  Telèfons
  631.773.224

  Direcció
  Sala Ca la Quica 43815 Aiguamúrcia (Alt Camp)

 • AlimentacióCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Corremarges treballa per a la recuperació i difusió dels usos populars de la vegetació. Fa recerca en etnobotànica i organitza xerrades, passejades i tallers per a tots els públics. Són recol·lectores, i elaboren conserves amb fruits silvestres o oblidats. Assessoren a entitats públiques i privades en la utilització de la vegetació local.

  Direcció
  C/ de La Sala, 9 - 43425 La Sala de Comalats Passanant i Belltall (Conca de Barberà)

 • AlimentacióLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  És una cooperativa agroalimentària formada inicialment per catorze productors artesans de la Conca de Barberà. Fet a La Conca neix arran del sentiment comú de voler donar valor i veu a l’artesania agroalimentària de la terra, és a dir, als productes de proximitat elaborats amb les pròpies mans.

  Telèfons
  696.718.135

  Direcció
  C/ Daroca, 1 43400 Montblanc (Conca de Barberà)

 • Alimentació

  Grup de consum agroecològic vinculat a l’Ateneu Arbocenc de l’Arboç que té per objectiu alimentar-se de productes ecològics i de proximitat mitjançant el consum organitzat i conscient.

  Web

  Telèfons
  657.689.615

  Direcció
  C/ Rafael de Casanova, 47 43720 L'Arboç (Baix Penedès)

 • AlimentacióConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióLogística i distribució

  La Bajoca és una xarxa de 5 grups de consum locals del Camp de Tarragona, situats als municipis de Valls, Reus, Vila-seca, La Canonja i Tarragona. Les seves sòcies s’autoabasteixen de tot tipus de productes ecològics, de proximitat i/o amb criteris socials, principalment alimentaris, a través de comandes setmanals.

  Telèfons
  626.511.184

  Direcció
  C/ de la Zeta, 2 baixos 43800 Valls (Alt Camp)

 • Alimentació

  És una associació de consumidores que s’organitzen per comprar de forma conjunta, directament a productores agroecològiques locals.

  Web

  Telèfons

  Direcció
  C/ Pintor Potau, 5 43400 Montblanc (Conca de Barberà)

 • AlimentacióEducació, recerca i divulgació

  Les garrofes és un grup de persones que s’ha organitzat per consumir productes agroecològics i de proximitat que s’autogestiona de forma col·lectiva i assembleària. Treballa també per la difusió i foment de l’agroecologia.

  Direcció
  C/ Del Progrés, 36 43700 El Vendrell (Baix Penedès)

 • Alimentació

  Kunkay ha nascut per millorar el benestar i la qualitat de vida dels animals de companyia a través de la nutrició. Ofereix suplements nutricionals basats en el rigor científic, lliures de fàrmacs, i formulats amb principis actius naturals per a gossos i gats.

  Telèfons
  621.240.805

  Direcció
  C/ Camí de Valls, 81-87, oficina 34 43204 Reus (Baix Camp)

 • AlimentacióConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  L’Aresta és una cooperativa que treballa per la sostenibilitat i la transformació social a partir del desenvolupament de l’agroecologia, la sobirania alimentària i l’economia social, solidària i feminista, mitjançant pràctiques de cooperació social i autogestionàries.

  Telèfons
  620.829.754

  Direcció
  C/ Major, 3 - 43420 Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà)

 • Alimentació

  Cooperativa en forma d’empresa familiar democràtica i de territori que genera ocupació i facilita l’arrelament de les persones joves al món rural mitjançant l’elaboració i distribució de formatges 100% cabra i derivats.

  Web

  Telèfons
  607.992.634

  Direcció
  C/ del riu, 8 43738 Bellmunt del Priorat (Priorat)

 • AlimentacióLogística i distribució

  Cooperativa dedicada a la producció i distribució de verdures i fruita ecològica. Té com a valors l’ecologisme, la qualitat del producte, i la revalorització del món rural i les seves treballadores. Ofereix productes lliures de químics, varietats locals que segueixen els seus
  cicles naturals, treballant per la sobirania alimentària i per uns sous dignes.

  Web

  Telèfons
  662.554.073

  Direcció
  Av. Catalunya 45, 43812 Bràfim (Alt Camp)