• Cures i serveis a les persones

  Actua dissenya i duu a terme projectes d’intervenció socioeducativa tant des d’una perspectiva individual, com grupal i comunitària. Incideix en els àmbits de la prevenció, la protecció i l’emancipació tot generant oportunitats per a la millora de la vida de les persones, i teixint un compromís ferm amb l’Economia Social i Solidària.

  Telèfons
  93.224.71.88 / 687.775.267

  Direcció
  C/ Sant Raimon de Penyafort, 8 08720 Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

 • AlimentacióCures i serveis a les persones

  APRODISCA és una entitat social sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, que des de l’any 1983 treballa de forma incansable per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, amb problemàtiques relacionades amb la salut mental, i/o en situació o risc d’exclusió social. Compta amb una llarga trajectòria en la promoció i la gestió de recursos i programes innovadors en l’àmbit de la integració social i laboral de les persones amb un grau més elevat de vulnerabilitat.

  Telèfons
  977.861.261

  Direcció
  C/ Josep M. Poblet, 1 43400 Montblanc (Conca de Barberà)

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localCultura i ociCures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  És una cooperativa d’iniciativa social que treballa amb l’objectiu de transformar el seu entorn a través de propostes socials, culturals i d’entreteniment mitjançant l’educació, la comunicació i la participació. Incideix en múltiples àrees tot organitzant equips de treball
  per projectes i generant sinergies dins de la societat.

  Telèfons
  626.420.684

  Direcció
  C/ Fortuny 23, Cooperativa Obrera Tarraconense, despatx 1 – 43001 Tarragona (Tarragonès)

 • Cures i serveis a les persones

  Empresa d’inserció

  Treballa per a la formació i inserció laboral de persones en risc d’exclusió social. Al servei d’aquest objectiu, s’emmarca tant l’oferta de formació ocupacional com la realització d’activitats econòmiques que persegueixen un triple impacte: la inserció laboral de persones vulnerables, la millora mediambiental i la satisfacció d’una necessitat social.

  Direcció
  C/ Alemanya, 3 - 4. P.I. Constantí 43120 Constantí (Tarragonès)

 • Cultura i ociCures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribució

  Entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida
  de les persones amb més dificultats de la comarca de l’Alt Camp, i desenvolupar projectes
  socials que creïn ocupació, i afavoreixin la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat
  i trastorn mental.

  Direcció
  C/ Manyans, s/n Pol. industrial de Valls 43800 Valls (Alt Camp)

 • Cultura i ociCures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgació

  Icaria Cooperativa és una cooperativa sense ànim de lucre que neix amb l’objectiu de gestionar i dinamitzar projectes socials i educatius al territori, incorporant en les seves accions una mirada transformadora, tenint com a eix principal l’Economia Social i Solidària. A Icaria els agrada treballar amb i per a les persones.

  Telèfons
  656.485.228

  Direcció
  C/ de la Mineta, 15 43203 Reus (Baix Camp)

 • Cures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgació

  Escola de Suport Complementari i Acompanyament

  Centre de formació centrat en l’atenció a col·lectius amb necessitats educatives específiques i en risc d’exclusió. Gestiona programes educatius en col·laboració amb l’administració pública, i dissenya i imparteix formació tant per al sector públic com per al privat.

  Telèfons
  977.55.11.09

  Direcció
  C/ Estany s/n, nau 45-47 Pol. Ind. Riu Clar 43006 Tarragona (Tarragonès)

 • Cures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  Entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb més dificultats de la comarca del Tarragonès, i desenvolupar projectes socials que creïn ocupació, i afavoreixin la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental.

  Direcció
  Espai de Trobada C/ Riu Llobregat, 10 43006 Camp Clar de Tarragona (Tarragonès)

 • Cures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgació

  Assessora tant mestres com professionals de l’educació i la psicopedagogia en general, a conèixer i atendre millor les necessitats de la mainada. Per fer-ho, connecta la investigació en neurociència, cognició i psicologia amb la intel·ligència artificial: una manera de crear eines individualitzades i adaptades a les necessitats de cada criatura.

  Direcció
  C/ Muntaner 172, 5è 1ª BARCELONA